Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ismerkednel tovabb egy 24...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednel tovabb egy 24 eves lannyal ha megtudnad rola, hogy nem volt még kapcsolata de nem szuz?

Figyelt kérdés

Azt tudja hogy nem volt kapcsolatom, gondolom azt gondolja hog szuz is vagyok, de nem. A szexrol nekem az jut eszembe, hogy undorito, megalazo es rossz, semmi jo dolog.

Nem tudjam elmondjam e neki, vagy varjak még. Eddig 1x talalkoztunk.

Felek, hogy rosszat fog gondolni rolam es megszakitja emiatt velem az ismerkedest.

Te hogyan allal ehhez?

2023. márc. 14. 23:38
A kérdező szavazást indított:
Kiabrandulnek
Nincs ezzel semmi gond
Nem erdekel a multja
18 szavazat
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Nem olvastam vissza, sok a hiba, siettem
2023. márc. 14. 23:39
 2/20 anonim ***** válasza:
69%

" gondolom azt gondolja hog szuz is vagyok, de nem"

Ez nem probléma.

"A szexrol nekem az jut eszembe, hogy undorito, megalazo es rossz, semmi jo dolog."

Ez viszont már sokkal nagyobb probléma. Én nem akarok találgatni, hogy mi történt veled, vagy esetleg elszenvedtél-e valamit, de azzal az emberrel aki így gondol a szexre azzal nem lehetne egészséges kialakítani.

Javaslom kérdező, hogy ismerkedés helyett inkább pszichológust keress fel, mert így kb minden kapcsolat idővel halálra van ítélve. Nem fog menni.. legalábbis olyannal nem, akinek van szexualitása.

2023. márc. 14. 23:41
 3/20 anonim ***** válasza:
64%
Akkor ebből kifolyólag te nem is vágysz rá? Ha nem akarsz szexelni ne húzd tovább az idejét hanem keress aszexuális pasit.
2023. márc. 14. 23:43
 4/20 anonim ***** válasza:
86%

"A szexrol nekem az jut eszembe, hogy undorito, megalazo es rossz, semmi jo dolog."

Hát ezzel lesznek komoly bajok, egy egészséges kapcsolatban ugyanis fontos a szex, anélkül nem fog működni. A nagy többségnek pedig a szöges ellentétje jut eszébe róla, mint neked. Nem azzal lesz a gond, hogy nem vagy szűz, hanem a szexhez való hozzáállásoddal, szóval én inkább első körben ezt próbálnám helyretenni akár egy pszichológus segítségével és csak utána ismerkedni, mert sztem az emberek 99%-nak igénye van a szexre és nem fog olyan mellett időzni, aki undorodik tőle.

2023. márc. 14. 23:45
 5/20 A kérdező kommentje:
Ha beleszeretek, ami ugy erzem be fog kovetkezni akkor is vajon ezek a gondolataim lesznek?
2023. márc. 14. 23:49
 6/20 A kérdező kommentje:

Hozzateszem azt is, hogy en soha nem letesitettem szexualis kapcsolatot olyan ferfivel, akit akár csak kedveltem, es soha nem voltak pl csak szep szavai sem hozzam, annak

aki megszegyenitett. Mert azt nem tudom mashogy nevezni. Nekem csak rossz elmenyem van ebben a temaban de nem akarok ennel jobban belemenni ebbe.

2023. márc. 14. 23:53
 7/20 A kérdező kommentje:
Istenem rosszul lettem, miota jobban belegondoltam ebbe. Undorito vagyok..
2023. márc. 14. 23:54
 8/20 anonim ***** válasza:
65%
Nem vagy undorító, csak helyre kell jönnöd. Ezt pedig nem itt fogja megoldani neked vakaki, hanem egy pszichológus sokszori terápiával.
2023. márc. 15. 00:11
 9/20 anonim ***** válasza:
0%

" A szexrol nekem az jut eszembe, hogy undorito, megalazo es rossz, semmi jo dolog."

Ha ezt mondanád, engem taszítana.

Viszont szívesen megismerném szűz lányt.

2023. márc. 15. 00:27
 10/20 anonim válasza:
0%
Ha aranyos igen vagy hűséges, akkor igen.
2023. márc. 15. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!