Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nègy ève ismerkedtem meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nègy ève ismerkedtem meg parommal. Fel eve bejelentette, hogy mas pasit szeret es 3,5 ev utan veget ert a kapcsolatunk. Januarba felvette velem a kapcsolatot es tobbszor megcsalta azt a sracot velem, akiert elhagyott. Velemenyek?

Figyelt kérdés
Most is azt mondja, engem szeret a sracba szerelmes. De nem birja elengedni ot, megis tobbszor megcsalta velem. Barmikor hivom talizna es egyutt lenne velem. Most mindketten szenvedunk en szeretem, o nem tudja mit akar.

2023. márc. 11. 15:05
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Igen, de o azt mondta ugy erezte nem szeretem mar. Tudom, sokat hibaztam en is akkor sajnos.
2023. márc. 11. 16:58
 42/45 anonim ***** válasza:
Ez kifogás, attól, hogy te nem szereted szerinte attól még ő szeret... Tudod mennyi ember szakítás után még mindig szerelmes az exebe? Hazudik össze vissza. Te meg elhiszed. 🤡
2023. márc. 11. 17:01
 43/45 anonim ***** válasza:
Basszus, mekkora ringyòk vannak, jò érzés neked más farka után benne élvezkedni? 31/N
2023. márc. 11. 17:16
 44/45 A kérdező kommentje:
Nem jo erzes, csak az a gond szeretem.
2023. márc. 11. 17:50
 45/45 anonim ***** válasza:

Én nem hiszem el, hogy szereted, csak tudod, hogy elkúrtad és mivel nincs veled ez motivál és szerelemnek hiszed. Már csak abból indulj ki hogy amikor veled volt nem voltál rá kíváncsi, ugyanúgy azt fogod tenni mint akkor.

Nincs itt szerelem se nálatok, se náluk, mindannyian csak önzőek vagytok és kész.

2023. márc. 11. 17:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!