Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nègy ève ismerkedtem meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nègy ève ismerkedtem meg parommal. Fel eve bejelentette, hogy mas pasit szeret es 3,5 ev utan veget ert a kapcsolatunk. Januarba felvette velem a kapcsolatot es tobbszor megcsalta azt a sracot velem, akiert elhagyott. Velemenyek?

Figyelt kérdés
Most is azt mondja, engem szeret a sracba szerelmes. De nem birja elengedni ot, megis tobbszor megcsalta velem. Barmikor hivom talizna es egyutt lenne velem. Most mindketten szenvedunk en szeretem, o nem tudja mit akar.

2023. márc. 11. 15:05
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
85%

Nem kapta meg, mert szeretetéhes, kisebbségrendűségi komplexussal küszköd. Egyáltalán nem véletlen, hogy veled vigasztalódik! Vagy nem adja meg neki a számára kellő figyelmet, vagy hiába töri kezét lábát, akkor is kevés.

Olyan buta, hogy visszamászik hozzád, miközben te is tojtál rá.

Szerinted mi lesz? Otthagyja és veled boldog lesz? Nem lesz, ugyanúgy más pasassal fog vigasztalódni! 45 éves, vagy mennyi és nincs normális párkapcsolata, nemhogy gyereke! Ilyen nő éretlen, ostoba és még ribizli is.

Miért nem inkább normális nőre pazarlod a hátralevő időd? Nem kellesz, vagy te is beteg vagy a fejedre azon kívül, hogy szintén csúszómászó vagy gerinc és lélek nélkül? Akkor tarts ki mellette, jó neked a szeretői státusz, meg az is, hogy felszarvaz!🤣🤣🤣

2023. márc. 11. 16:26
 32/45 A kérdező kommentje:
18 evig volt ferjnel harom gyerekes anyuka. Ferje utan jottem en 3,5 evig es most ez a hulye helyzet van. Hozzam oszinte volt azt mondta sosem csalt meg, mint ahogy most is elmondta, hogy szerelmes lett sracba.
2023. márc. 11. 16:29
 33/45 anonim ***** válasza:

De nem érted, hogy mindegy, hogy vannak gyerekei, vagy elvált? Basszus, azzal se maradt meg, veled se, vele se.

Óriási rosszul választ, ez a lényeg. 😂

2023. márc. 11. 16:32
 34/45 A kérdező kommentje:
Nem rossz ember o ma is mondta, hogy tudja hogy nekem se jo es o is szenved ettol a helyzettől. De nem tudja mi legyen. Lehet fèl attòl, hogy az lesz mint regen, nem torodok vele es nem szeretnem, mint akkor.
2023. márc. 11. 16:33
 35/45 anonim ***** válasza:

Én meg azt hittem, valami huszonéves lányka, aki azt se tudja, ő ki és mit akar.

Ez így 40 pluszosan még gázabb...

2023. márc. 11. 16:38
 36/45 anonim ***** válasza:
100%

Amit adtok, azt kaptok! Nem bantad az elején se te se ő, hogy szeretők vagytok, csak szexeltettek, na ha ti nem voltatok tekintettel arra a férfira, akkor visszakaptátok így, hogy szenvedtek mindketten!

És ha ott is hagyja érted mindig bennetek lesz, hogy csalfák voltatok, előbb utóbb odacsapja valamelyikőtök, hogy szerető voltál, engem is megfogsz csalni. Nem lesz bizalom köztetek soha, ez a büntetésetek...

2023. márc. 11. 16:41
 37/45 A kérdező kommentje:
Kozottunk tavolsag is van ezert nem mindig tudtam vele lenni, majd nem tavkapcs volt havonta parszor birtunk talalkozni. Es mikor roszabb volt a kapcsolatunk megismerkedett ezzel a sraccal meloba, most megis megcsalta velem tobbszor is. Csak azt nem ertem, ha olyan nagyon kell neki mert csalta meg velem? Most mar osszekoltoznek vele, ha ugy dont...
2023. márc. 11. 16:41
 38/45 anonim ***** válasza:

"Csak azt nem ertem, ha olyan nagyon kell neki mert csalta meg velem?"

Hogy te milyen naív vagy, először téged csalt meg vele, most meg őt csalja meg veled! 😂

2023. márc. 11. 16:43
 39/45 A kérdező kommentje:
Igazabol engem nem csalt meg soha sem, csak mondta hogy masba szerelmes. Az a baj, lehet ha megadom neki amire vagyik, akkor nem tette volna meg, de hat ez igy mar nem derul ki utolag.
2023. márc. 11. 16:48
 40/45 anonim ***** válasza:

Neked az érzelmi megcsalás nem számít? Vagy nem is tudod, hogy létező dolog?

Jelenleg testi szinten őt csalja veled, de azelőtt, hogyha! igazat mondott, akkor mindenképp hűtlen volt hozzád érzelmi téren.

Óriási szutyok nő, hiába mentegeted.

2023. márc. 11. 16:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!