Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg sokkal kevésbé ragaszkodóak, mint a férfiak? Pl egy férfi lelkileg belerokkanhat egy szakításba vagy válásba a nők viszont könnyen túl teszik magukat ezeken?
A férfiak hatszor akkora gyakorisággal hagyják ott a rákos/halálos beteg társukat, mint a nők.
Vond le ebből a megfelelő következtetéseket.
Mindkét fél nehezen tudja túl tenni magát nyilván akit megcsalnak annak nehezebb.
Én is elváltam három éve egy betgség miatt műtétre került és lassu volt a felépülés.
Ezt az exfeleségem nehezen viselte igy inkább kereset magának egy másik pasit akihez el is költözött két éve,aztán tavaly el is váltunk.
Engem teljesen tönkre tett lelkileg mellete még az egészségem tönkre ment.
A gyerekek is elfordultak töle két éve nem találkoztak persze ezért is lettem a hibás.
Én a mai napig nem tudtam túl tenni magamat,hogy mitörtént vele azt nem tudom soha nem mondta el.
Hát ennyit a hűségről és a házaságkötésnél tett esküről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!