Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire vívódtatok lelkileg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vívódtatok lelkileg, belementetek egy ilyen kapcsolatba, vagy tovább vártatok?

Figyelt kérdés

2 évvel ezelőtt találkoztam egy lánnyal, akire ki merem jelenteni, hogy a nagy Ő volt az életemben. Olyan vibrálás volt a levegőben, mint senki mással, viszont nem lett belőle végül párkapcsolat. Azóta is napi szinten gondolok rá és néha-néha beszélgetünk, semmit nem változott a kémia amikor nagy ritkán élőben találkozunk.

Jelenleg úgy tűnik könnyen lehet össze fogok jönni egy lánnyal, aki szintén megfogott, sokkal jobban, mint mások, viszont bőven nem annyira, mint a lány 2 év távlatából.

Eszem ágában hülyíteni, megbántani és hiszem, hogy működő és jó kapcsolat tud majd vele lenni. Minden tapasztalatot szívesen olvasok, és köszönöm szépen:) 26f

2022. dec. 13. 09:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak férfiak válaszolhatnak vagy nők is? (Hasonló vívódáson megyek keresztül - de nőként.) Sokkal idősebben, mint Te kérdező!
2022. dec. 13. 09:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Persze, aki csak szeretne. Ki vagyok én, hogy bárkinek is megtiltsam a válaszadást:D szóval igen, természetesen érdekel a te történeted is!:)
2022. dec. 13. 09:36
 3/8 anonim ***** válasza:
92%

A 2 évvel ezelőtti nővel miért nem lett végül kapcsolat?

Ezt a részét kellene magadban jobban kielemezni. A miértekre (ha nem hazudsz magadnak) tudnod kell a választ. És ha tudod a választ, akkor azt is ki tudod elemezni, hogy van e értelme még tovább "vele is számolni" vagy el kell végleg engedni, mint lehetséges partnert.

De ez így nem fair az új csajjal szemben, mert még nem zártad le magadban a régit.

2022. dec. 13. 09:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Én két férfi között őrlődtem. (Az egyik sikeresen lezárult, eldőlt.)

Nem is volt kétség, hogy a volt feleségét választotta. Erre is készültem, igyekeztem nem belemenni semmilyen flörtbe. Másfél év kínlódás volt.

Most van valaki, aki bizonyos szinten "jobb", megvan az együtt REZGÉS(!) nagyobb az Egyetemes Harmónia.

Volt egy harmadik férfi is, de igazából 6 éve ködös a történet és kezdek komolyabban elfáradni és nem számolni Vele semmilyen szempontból.

2022. dec. 13. 09:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja, 1-es válaszoló voltam a 4-es szövegdobozban ismét!
2022. dec. 13. 09:44
 6/8 anonim ***** válasza:
#3+1.
2022. dec. 13. 09:50
 7/8 anonim ***** válasza:
79%

Ez a bizonyos reménytelen szerelem nagyon alattomos és szemét egy állapot. Mert egy nagyon erős dologgal maradsz saját magaddal, ez a dolog pedig a saját képzelőerőd, fantáziád, amit nagyon nehéz ki iktatni. Ott maradsz, hogy, de vele lett volna minden tökéletes, csak ő, csakis ő tölthette volna be az űrt, vagy bármi mást benned, vele lettél volna egy teljes egész. És elkezded szépen lassan betekerni magad, jó mélyre beviszed magad az erdőbe és hiába jönnek, akik kivezetnek, nem mész. Nem is tudom mi lett volna velem, ha nem jön az a bizonyos lány, aki úgy tökön rúgott, hogy azonnal felébredtem és milyen jó, hogy felébredtem ebből az ő segítségével és azóta röhögök magamon, hogy mégis mit ettem én azon nőn.

Azóta boldog vagyok, elmondhatatom, hogy most tényleg a nagy Ő-vel vagyok, több éve élünk együtt, már gyerekünk is van és egy közös házunk, most festettem le fehérre a kerítést is és még mindig csillog a szeme ha belenézek és látom, hogy odavan minden mozdulatomért, úgy ahogy én is az övéért, szeretem...

Amúgy nem, másfél évig bírta velem aztán elzavart a fszba. :DDD

És most mit csinálok...várom, hogy valaki rúgjon megint tökön. :DD

Tehát azt akarom sugallni, hogy próbálkozz más lányokkal, megbántani senkit nem fogsz, ha nem fog meg benne semmi, ha nem érzed benne a pluszt, a szuszt...akkor befejezed vele és próbálkozol addig, míg találsz egy olyat aki tökön rúg, de ha nem találsz, akkor viszont alkudnod kell saját magaddal. Amúgy még fiatal vagy, én nagyon nagy összeget tennék arra, hogy 1-3 év múlva röhögni fogsz ezen az egészen.

2022. dec. 13. 10:24
 8/8 anonim ***** válasza:
87%
Én volt, hogy belementem így egy kapcsolatba, de annak nem lett jó vége. Egy idő után azon kaptam magam, hogy győzködöm magam, hogy milyen jó ember a másik, mennyire jó vele kapcsolatban lenni, mennyire szuper minden, de közben belül végig tudtam (valahol), hogy én többre vágyom. Bűntudat, erőltetés volt az egész, önmagammal és vele is kiszúrtam ezzel (addig találhatott volna olyat, aki igazán szereti). Végül szakítás lett belőle, nem haragban váltunk el (mindezek ellenére sosem vitatkoztunk, és sokat kaptunk egymástól amiért valahol mind a ketten hálásak lehetünk), azóta pedig mind a ketten találtunk magunknak egy tényleg különleges valakit, akivel tényleg csodálatos együtt lenni. A jó dolgokra néha tényleg nagyon sokat kell várni, de abszolút megéri.
2022. dec. 13. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!