Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miből tudhatja, érezheti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből tudhatja, érezheti a párotok, hogy szeretitek?

Figyelt kérdés
2023. márc. 8. 09:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
A párod nem érzi, hogy szereted? Lehet azért, mert tényleg nem szereted, vagy más a szeretetnyelvetek. Vagy változtatsz, vagy szakíts második verzió esetén, az első nem helyrehozható. Erőltetni a szerelmet nem lehet.
2023. márc. 8. 10:01
 2/15 A kérdező kommentje:
1: miből tudhatja, érezheti a párod, hogy szereted, elmondanád? Engem érdekel a válaszod.
2023. márc. 8. 10:03
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
Hogy ott vagy neki, amikor szüksége van rád.
2023. márc. 8. 10:07
 4/15 anonim ***** válasza:
88%

Persze, hogy elmondom, de főleg tettetek által bizonyítom. Mellette állok, támaszt nyújtok, meghallgatom, ha igaza van rábólintok, terveink vannak közösen, meglepem valamivel és ez mind kölcsönös.

Ebből érzem, hogy szeret, megbecsül és ő is egyaránt.

2023. márc. 8. 10:09
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Az iránta tanúsított figyelem és törődés, lehet ez olyan lózungnak hat, de én komolyan ezt kondolom erről.
2023. márc. 8. 11:42
 6/15 A kérdező kommentje:
Én abból éreztem volna, ha megtesz olyan dolgokat a kedvemért, amihez nincs (akkora) kedve. Ti hogy látjátok ezt? Rosszul gondolom, és ez nem a szeretet kifejezése?
2023. márc. 8. 11:45
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
Lehet az, de ha folyamatosan azt teszi az nem jó hosszú távon.
2023. márc. 8. 11:57
 8/15 A kérdező kommentje:
Kinek nem jó hosszú távon? Neki? Nekem? Nekem jó lett volna szerintem. Szerinted ezt inkább alárendelődésnek hívják? Én nagy alárendelődő vagyok.
2023. márc. 8. 12:07
 9/15 anonim ***** válasza:
88%
Neki főleg, mert megteszi azt is amihez nincs kedve.
2023. márc. 8. 12:11
 10/15 A kérdező kommentje:
Ezért kérdezem, nem ez a szeretet? Vagy csak a mérték dönti el, jó-e ez vagy sem. Ha háromszor megteszi, hétszer meg nem, az még oké, fordítva meg "nem jó neki"?
2023. márc. 8. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!