Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első randi után mennyi idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi után mennyi idő volt, mire összejöttetek a párotokkal?

Figyelt kérdés
2023. márc. 7. 09:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#3 vagyunk, 9 éve.
2023. márc. 7. 11:30
 12/16 anonim ***** válasza:
63%
#3 vagyok (ismét), nem az első "fasz" volt, ahogy te fogalmaztál :D Mindegyik exemmel az első 1-2 randin feküdtünk le. Szerintem totál nincs összefüggés a kapcsolat hossza, sikeressége és az első szex időtartama között. Nyilván akinek érzelmek kellenek hozzá meg bizalom meg minden ilyesmi, az nem fog ilyen könnyen ágyba ugrani valakivel, akit csak most ismert meg, nekem viszont a szex inkább egy élvezetes cselekvés, mint érzelmi misztikum, így nekem szempont volt, hogy ha nem olyan jó, akkor ne húzzuk egymás idejét, mert később a kapcsolat rovására menne, csak akkor már nehezebb szakítani, ha már érzelmek is vannak. Persze ez nem garantálja, hogy később lesznek érzelmek, nálam is volt olyan szakítás, ami 4-5-6 hónappal az első szex után következett be, mert nem volt meg a "szikra", de legalább addig is jól éreztük magunkat együtt és nem volt bizonytalankodás, hogy ki mit akar. Aki ki akar használni, tegye, akkor is lelép az első szex után, ha egy évig nem fekszek alá (tapasztalat még zsenge lánykoromból), csak közben nem én leszek az egyetlen lány, akinek teszi a szépet. Megéri akkor elfojtani a saját vágyaimat is? Nekem nem. Mindenki döntse el magának, hogy érzi jobban magát.
2023. márc. 7. 11:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem, arra gondoltam, hogy az ilyeneknek teljesen mindegy, milyen a másik ember, lehet baszni, azt majd elválik, mi lesz.
2023. márc. 7. 12:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs összefüggés eközött a dolog között meg a kapcsolat hossza mögött. Nekem öt kapcsolatom volt, mindegyiknél máshogy kezdődött az egész...

Például az első barátommal legjobb barátok voltunk két évig előtte aztán 18 évesen még vártunk vagy három hónapot hogy lefeküdjünk...

A jelenlegi párom elvitt randizni nagyon jó volt, aztán eltelt még egy pár randi és utána jött hozzám át, estére.

2023. márc. 7. 12:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Konkrétan nem randiztunk. Találkoztunk egy közös baráti tásaságban, aztán következő összejövetelkor nála aludtam. Azt hittem, hogy csak szex lesz, de aztán együtt töltöttünk pár napot, és azóta egy pár vagyunk.
2023. márc. 7. 13:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi Az első randink estéjén megbeszéltük hogy innentől együtt vagyunk. :) Tisztázni akartam a dolgot mert nem akartam bizonytalanságban lenni x ideig, meg beleélni magam hogy esetleg aztán csalódjak ha kiderül hogy nem is akar semmit. Így egyenesen ràkérdeztem, hogy mit gondol, szeretne e velem kapcsolatot, és a válasza határozott igen volt:) Egyébként a 3. randi után feküdtünk le először.
2023. márc. 10. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!