Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van összefüggés a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van összefüggés a kapcsolat minösége és aközött, hogy felvállalják-e a felek egymást a közösségi médiában?

Figyelt kérdés
Nem az állandó puszilkozós posztokra gondolok, ahol már kilóg a lóláb, hogy ez az egész csak a külvilágnak szól, hanem közös képre pl nyaralás esetén.

2023. márc. 6. 19:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég volt egy kérdés ahol a kérdezőt zavarta, hogy nem volt kinn közös kép a párjával. Nem tudom, hogy te ugyanaz az ember vagy-e vagy sem, de szerintem nincs. Régen se volt social media, ez csak az utóbbi nagyon max 15 évben került elő (de lehet sokat mondok). Azelőtt az emberek nem pörögtek ilyesmin. Szerintem az a fontos, hogy Ti ketten mit gondoltok, ti mit hogyan éltek meg, kielégít-e a kapcsolat. Minden más, hogy ki mit gondol, hogy idegen látják-e stb. szerintem egyáltalán nem fontos.
2023. márc. 6. 19:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem én írtam az elözö kérdést és nem is az én kapcsolatomról van szó. Csak nekem fura, hogy pl egy nyaraláson, amin a párjával van valaki, csak egyedül szerepel minden képen, még véletlenül sincs egyen sem rajta a párja.
2023. márc. 6. 19:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Van aki teljesen szándékosan csinálja így. Ismerek ilyet, tudom az okát, nem pörgök rajta.

Más kapcsolata meg aztán végképp nem érdekel:D

2023. márc. 6. 19:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Általában a boldog párok alig, vagy sosem posztolgatnak. Aki majd minden nap, vagy minden héten, ott legtöbbször valami nem kerek, azert bizonygatják ennyire hogy hú de jó.

Nekem mondjuk akár jó, akár rossz volt a kapcsolatom soha nem raktam ki még a státuszt sem, nemhogy közös képet. Akinek van köze hozzá, az ugyis tudja.

2023. márc. 6. 19:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van. Minél több a közös fotó, annál rosszabb a kapcsolat.
2023. márc. 6. 19:45
 6/10 Hans Pötterman ***** válasza:

Lehet hogy pont a párja volt a fotós.

2023. márc. 6. 19:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Most egy olyan emberrol, norol van szo, aki rendszeresen kirak kepeket az utazasairol. De a pasi egyiken se szerepel. Nekem ez fura, nem olyan lenyeges, csak feltunt.
2023. márc. 6. 19:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Így magában szerintem nincs, de azért nagyon nem mindegy, milyen emberekről beszélünk. Ha olyanokról, akik sokat vannak a közösségi médián, ott élik az életüket, mindent megosztanak - na, ott lehet árulkodó jel, hogy hát mindenről beszámol, de róla pont nem. Viszont ez is csak akkor gond, ha a másiknak gond, mert az is lehet, hogy pont a másik kérésére nincs megosztva (mert esetleg a másik nem szeret magáról sok mindent megosztani, vagy olyan a munkaköre, amiben bizonyos okok miatt tiltják a szociális médián volt "parádézást", vagy csak éppen baromira önbizalomhiányos és nem akarja magát mutogatni).
2023. márc. 6. 20:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Az utazasokat szereti bemutatni, a pasijahoz meg senkinek semmi köze.

Egyik exem nője pontosan ilyen, de tudom hogy ők boldogok, nincs is rajta a pasi egyetlen képen sem, mondjuk lehet nem is akarna.

A kirándulasokról én is szoktam kirakni, a paromrol viszont soha, csak magamrol hogy itt es itt voltam, vagy ezt fotoztam. De mostmár ezt is csak ritkán.

2023. márc. 6. 20:39
 10/10 anonim ***** válasza:

7 éve vagyunk egyutt parommal, facebook generacio (millanials), még parkapcsolatban sem vagyunk online nemhogy kozos kep…

Ja asszem posztoltam egyszer egy vicces videot a fejevel szulinapjakor de ennyi.

Kvra leszarom a social szart, az aki kozelunkbe van ugy is tudja.

2023. márc. 6. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!