Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez lehetséges lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehetséges lenne?

Figyelt kérdés
Hogy párszor látok valakit,és szerelmes leszek belé,de nem is ismerem őt ,csak látásból. Úgy érzem neki is tetszem,de egyikőnk sem mer lépni. Mit lehet tenni?
2023. márc. 2. 19:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak fellángolás. Mondjuk szólítsd le és beszélgess vele.
2023. márc. 2. 19:59
 2/14 A kérdező kommentje:
Nő vagyok. És mit mondjak neki?
2023. márc. 2. 20:00
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy ,, Nő vagyok!".

Ha még azt is mi mondjuk meg, hogy hogyan kell elkezdeni beszélgetni az már régen rossz ;)

2023. márc. 2. 20:09
 4/14 A kérdező kommentje:
De egy ismeretlennek mit mondhatnék?
2023. márc. 2. 20:11
 5/14 anonim ***** válasza:

Kb.: "Szia, jól néz ki a pulcsid. Hol vetted?" és ebből adódóan folytatódhat a beszélgetéémi áttr sokmindenfele.

Egyszerú, hétköznapi dologgal kezd.

2023. márc. 2. 20:17
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem szerelem, ez csak vágy. Csunyán fogalmazva viszket rá a pecked.

Nőként is megszólithatod, helyzet függő hogyan. Pl mittudomén mindig egy busszal mentek, egyszer mellé ülsz, es mondod hogy sokszor szoktad latni, te is erre dolgozol? Aztan meglatod van e kedve beszélgetni.

2023. márc. 2. 20:23
 7/14 A kérdező kommentje:
Ő a buszvezető
2023. márc. 2. 20:26
 8/14 anonim ***** válasza:

Távolsagi buszon ugy láttam kétféle sofőr van; az egyik szeret beszélgetni, a másik nem.

Egy ismerősömnek buszsofőr lett a férje, nem tudom hogy sikerült neki, azt mondta szerelem volt első látamásra mindkettejüknek. Szoval ez sem esélytelen, de azt tényleg nem tudom hogyan kezdd. Én amikor beszelgettem sofőrrel, ott mindig ő kezdte.

Ahányszor csak lehet ülj legelőre.

2023. márc. 2. 20:37
 9/14 A kérdező kommentje:
Azt látom,hogy mindig néz
2023. márc. 2. 20:45
 10/14 anonim ***** válasza:
77%

Ez nem szerelem, mitől is lehetne az?!

Nem ismered. Nem beszéltél vele. Lehet, hogy egy agresszív bunkó.

Egyszerű fizikális vonzalom, mivel szabadok a vegyértekeid, fantáziálsz.

2023. márc. 2. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!