Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nőknek valóban csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek valóban csak az számít, hogy a bikája minél több pénzt keressen?

Figyelt kérdés

2023. febr. 26. 17:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%
Egy bizonyos IQ szint alatt lehet. Nekem az intelligencia és a külső jóval fontosabb. Szóba nem állnék bunkó BMW-s meggazdagodott prolikkal...
2023. febr. 26. 18:40
 12/22 anonim ***** válasza:
92%
Érdekes, lehet én vagyok rosszul összetéve, meg a körülöttem élő nők, de mi nem a férfiakra akarunk hagyatkozni, tehát innentől kezdve legyen neki egy tisztességes munkája.
2023. febr. 26. 18:40
 13/22 NTBS ***** válasza:
92%
Nem mindegyiknek. A többség nem a pénzt nézi.
2023. febr. 26. 18:55
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de ha neki igénye van fancy helyekre menni meg extrás programokat csinálni, akkor nem én fogom állni, az is biztos. Én csóró vagyok, ez van, a következő pár évben még így is lesz. Megvannak a magam csóró szórakozási lehetőségei, ami nekem bőven elég, de akinek nem, amiatt én nem megyek csődbe. Nem tudok fizetni egy nyaralást, mert a számlákat alig tudom. Aki velem akar nyaralni, annak az én részemről is gondoskodnia kell. De nem várom el, hogy menjünk ilyen helyekre.
2023. febr. 26. 19:26
 15/22 anonim ***** válasza:
58%
8. Férfiként mi lenne ha nem a nők táborát erősítenéd a white knight, blue pilled dumáiddal? Nagyon kemény vagy, egyetértesz a mainstream többségi véleménnyel.
2023. febr. 26. 19:28
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"Megkérdezem mivel foglalkozik, abbòl átlagban kideríthető"

Ez nagyon aranyos, kutatómérnök vagyok, 270 000 ftot keresek, mert kutatóként a munkám felében még ingyen dolgoztatnak. Ha nem maradtam volna továbbtanulni, most ennek négyszeresét vinném haza (kaptam ilyen ajánlatokat, de vissza kellett mondanom, különben kibasztak volna doktoriról). Ez van 😊

2023. febr. 26. 19:30
 17/22 Hans Pötterman ***** válasza:
52%

Magyar oldalon magyarul beszéljél. Látod pont ez a baj, folyamatosan a széllel szembe próbálsz hugyozni

2023. febr. 26. 20:10
 18/22 anonim ***** válasza:
52%
#16 Azt se értem mit írsz...
2023. febr. 26. 20:12
 19/22 anonim ***** válasza:
51%
Igen, meg hogy jól nezzen ki.
2023. febr. 26. 21:41
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül csak az számít,de azért ne alkalmi munkákból éljen meg az ember.
2023. febr. 26. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!