Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jól tettem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól tettem, hogy elhívtam?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel együtt dolgozunk már tavaly augusztus óta. Kezdettől jól kijövünk, és nekem egyre jobban bejön. Bízom benne, hogy nem tévedek az apró jelekben és talán egy icipicit én is neki...Már egy ideje beszélgetünk messengeren is és most elhívtam túrázni, mivel ez egy közös hobbink. Igent mondott....elmeséltem ezt egy barátnőmnek, de nem hogy örült volna, egyenesen kb lecseszett, hogy minek hívtam el, mert arra kellett volna várnom, hogy ő hívjpn el, mert ő a férfi. Mondom, nem a kozepkorban vagyunk es semmi nem fog tortenni, ha mindenki arra var, hogy a masik tegye meg az elso lepest...

Mielott elhivtam volna, elotte 2 masik baratnom is egy csomot gyozkodott, hogy tegyem meg. Hosszas orlodes utan elhivtam, igent mondott es erre ezzel lombozzak le a kedvemet. Ti mit gondoltok?

27 l

2023. febr. 26. 01:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom nem kell mindenki véleményére adni, még barátéra sem feltérlen. Elmentek, aztán meglátod kialakul- e valami.
2023. febr. 26. 08:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem soha nem sikerült úgy leszólítani nőt, hogy az ne egy félős nyuszi hülyegyerek látszatát keltse.

Ha életemben először szólítok le nőt úgy, hogy nem írtunk legalább előtte egy pár szót akkor bukta. Mindig faszikkal voltam körbe véve így nem alakult ki nagy rutin(semmilyen).

De már nem erőltetem, van benn a cégnél egy lány akit gyakran nézek, oda-vissza de nem tudtam vele beszélni. Viszont látom van egy srác akivel mindig megáll beszélgetni, akivel látszólag nagyon jól el van. Srácon látom, hogy annyira nem érdekli, a csaj viszont ezt nem veszi észre.

2023. febr. 26. 09:21
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy elhívtad, hiszen közös hobbi alapján tetted ezt, akár baráti alapon. Viszont, ha ott lesztek, hagyd, hogy ő lépjen, ha komolyabbat akar.
2023. febr. 26. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!