Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól tettem, hogy elhívtam?
Van egy srác, akivel együtt dolgozunk már tavaly augusztus óta. Kezdettől jól kijövünk, és nekem egyre jobban bejön. Bízom benne, hogy nem tévedek az apró jelekben és talán egy icipicit én is neki...Már egy ideje beszélgetünk messengeren is és most elhívtam túrázni, mivel ez egy közös hobbink. Igent mondott....elmeséltem ezt egy barátnőmnek, de nem hogy örült volna, egyenesen kb lecseszett, hogy minek hívtam el, mert arra kellett volna várnom, hogy ő hívjpn el, mert ő a férfi. Mondom, nem a kozepkorban vagyunk es semmi nem fog tortenni, ha mindenki arra var, hogy a masik tegye meg az elso lepest...
Mielott elhivtam volna, elotte 2 masik baratnom is egy csomot gyozkodott, hogy tegyem meg. Hosszas orlodes utan elhivtam, igent mondott es erre ezzel lombozzak le a kedvemet. Ti mit gondoltok?
27 l
Én pedig elkértem egy férfi (korábbi) ismerősöm telefonszámát.
Hogy hogy nem, de néhány hónap egymásba gabalyodtunk. :D
Eleinte csak barátság volt persze...
Jól tetted, hiszen nemsokára együtt túrázol egy sráccal, amivel ki is jöttök és neked be is jön.
Ti csak örüljetek egymásnak, a fanyalgól meg üljenek otthon.
Nekem az a tapasztalatom - két korombéli férfi esetében is - hogy majd kiesik a szemük, annyira bámulnak és mégsem mernek kezdeményezni.
Ezt nem értem. Akkor miért bámul annyira, ha mégsem akar semmit?! (Adtam persze valamilyen jelet mindkét esetben - pozitívat, bátorítót - ami feltehetőleg elég egyértelmű volt.)
Más: (utcai ismerkedés,) állt mellettem a férfi szótlanul a közértben. A pultnál érzékeltem, hogy szólni akar. Aztán mégis tovább ment, pedig türelmesen várakoztam is.
Következő eset: munkaügyi központban lemásolta a mozdulataimat (kézfertőtlenítő használata,) és néhány szót váltott velem semleges témáról. Mosolyogtam, amit "igen"-t jelentett. Megint csak búcsúzás.
Én valamiért kifejezetten "nyuszikat" fogok ki. Tehát?
3-as válaszoló voltam.
Barátság is lehet, nemcsak párkapcsolat feltétlenül!!! Nem kell mindenáron mögé gondolni semmit.
Ebben nincs semmi elítélendő.
Mi van akkor, ha pl. valamilyen okból ügyfélszolgálaton kell intézni valamit? Akkor azért nem szólok az illetőhöz, mert férfi?
Olyanról is tudok, hogy valaki TÉNYLEG kifejezetten férfiakkal szolgáltatja ki magát programpartnerként. Na, az tényleg más...
3-as és 8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!