Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van még esély ezt helyre hozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esély ezt helyre hozni?

Figyelt kérdés

A lényeg volt egy nő akivel összejárogattunk szexelni úgy egy évig. Nagyon jó volt a szex és úgy az egész társasága. Én az elején csak kihasználtam úgy voltam vele amíg nincs jobb jó lesz ő is. Kicsit összeakartam szedni magam így inkább a munkára koncentráltam. Ami mondjuk úgy meg is történt és összejöttem egy bulin három hónapja egy olyan lánnyal akiről mindig is álmodoztam. A másik lányt kidobtam. És mi történik?

Ő hiányzik az első lány. Ő volt az aki önmagamért szeretett egyedül akivel jól érezhettem magam. Többször próbáltam rávenni hogy találkozzunk de nem akar többet. És még most is a legnormálisabban reagálja ezt le nem küldd el az anyámba. Volt egy nő az életemben aki tényleg szeretett és annyira felszínes voltam h elronrottam ezzel mindent. Mit csináljak?

2023. febr. 23. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Jó szemét alak vagy, szóval egyáltalán nem sajnállak. Nem is adok tanácsot,mert nem érdemled meg azt a lányt,remélem talál nálad jobbat!
2023. febr. 23. 15:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Akármit írhatok ötletként nem fog sikerülni, vagyis remélem.

Egyébként csak azért akarod az elsőt, mert ő szeretett téged, míg a másik nem szeret. Ha visszakapnád nem működne sokáig, megint a micsodád parancsolna, ismét megbántanád az elsőt.

Ér neked annyit az önzősséged, hogy újra megsérts egy embert?

Keress olyan lányt, aki szeretni tudna és ebből az esetből tanulj, okulj, hogy ne veszíts el egy potenciális lehetőséget boldog párkapcsolatra. Finito.

2023. febr. 23. 15:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem azért akarom visszakapni mert szeretett hanem azért mert rájöttem én őt szeretem vele lehetnék boldog. Csak ezt nem vettem észre mert az érdekelt mások mit gondolnak majd meg azt hittem ezek a gyönyörű lányok különbbek de tévedtem.
2023. febr. 23. 15:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Aztán hírtelen már nem érdekelne más véleménye, vagy a gyönyörű lányok? Ezt még te magad sem hiszed el. 🤣

Ne adja az Isten adna neked újabb esélyt téged zavarna ugyanúgy mit gondolnak a csúnya lányról és lecserélnéd a gyönyörűre, aki lehet nem talán sivár érzelmileg.Tulajdonképpen úgy bizonyíthatsz elsősorban, hogyha netalántán még együtt vagy a szépséggel akkor szakítasz vele.Ergo a tettek beszélnek, a szavak nem sokat számítanak. Hogy újra megbízzon benned baromira sokat kellene bizonyítanod, felmutatnod, igazi harc lenne és nem tuti, hogy megbocsájtást nyernél el, ezzel ugye tisztában vagy? 🤣

2023. febr. 23. 16:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs esélyed, és hazudsz. Ha szeretted volna, tudtad volna akkor is. Csak most nem jó a kapcsolatod, és ez a tévképzeted van, hogy őt szereted, pedig csak egy nagyon szexi és nagyon jó társaság nőt akarsz, de az nem reális, míg a régi ott volt neked és most koppantál....
2023. febr. 23. 16:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Erre mondják azt, hogy megkéne becsülni amink van az adott helyzetben, időben nem később:

It's just too little too late.

2023. febr. 23. 16:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy esélyed van, bevallod neki, hogy egy pöcs voltál, és hogy szereted
2023. febr. 23. 20:04
 8/8 anonim válasza:
100%
Tegyél meg érte mindent, álld a sarat míg meg nem lágyul, bironyíts, s vald be neki
2023. febr. 25. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!