Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti, lányok, nők, örülnének ennek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, lányok, nők, örülnének ennek?

Figyelt kérdés

45 éves férfi vagyok, és reménytelenül szerelmes egy egyedülálló, 38 éves kolléganőmbe. Nem bombanő, de természetes és aranyos.

Tudom, hogy tökéletesen esélytelen a dolog, de szerintetek örülne ennek a versnek?

bírhatatlan vágyban

bírhatatlan vágyban

reszket a szív

minden szavadban

szivárvány ív

elborítatlan

reményben ég

bőség-ígéret

mondja ki még

rózsaszín eget

festi a lélek

szavak varázsa

van ami éltet

elvarázsolva

általad már

lélek-oltáron

gyullad a láng

szavakból gyújtok

áldozatot

csak a tiéd

ha elfogadod

2023. febr. 18. 20:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok ő, de tuti, hogyha nem vagytok minimum jó beszélői viszonyban vagy megijed, vagy kinevet.
2023. febr. 18. 20:10
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha nagyon jóban vagytok alapjáraton.
2023. febr. 18. 20:15
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne! Ezt ha elküldöd neki roppant kellemetlen pillanatokat okozol magadnak. Egyrészt, ha az érzéseidenk semmi előjele nem volt, nem vagytok szoros kapcsolatban, akkor kifejezetten ijesztő lehet ilyet kapni. Másrészt halálosan égő lesz a visszautasítás után együtt dolgozni, könnyen lehet folyamatos feszültség, ami hátráltatja a munkát. Ha meg rosszarc a csaj, akkor még ki is röhög, aztán lehet az egész iroda is
2023. febr. 18. 20:17
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Először is nagyon jól írsz, de az ötleted meg nagyon rossz.

Ha esélytelen, akkor ő az, aki nem akar semmit, így szerelmes versnek se örülne.

2023. febr. 18. 20:23
 5/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem😬
2023. febr. 18. 20:29
 6/15 anonim ***** válasza:
81%
Ismerkedéskor sok, kapcsolatban én örülnék egy ilyen versnek.
2023. febr. 18. 20:31
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Zavarban lennék. Nem is igazán szeretem a verseket és nem érteném, miért teszel ilyet.
2023. febr. 18. 21:08
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha tökéletesen esélytelen, akkor ne küldj neki ilyen verset

Viszont miért lenne esélytelen? En megpróbálnék közelebb kerülni hozza. Közös ebédek és kávézások formájában.

2023. febr. 18. 21:29
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kínosan érezném magam, ha meg odáig lennék érted ezután nagyot zuhannál a szememben
2023. febr. 18. 21:32
 10/15 anonim ***** válasza:
89%
A HR imádná.
2023. febr. 18. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!