Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ennyire rosszul esett neki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire rosszul esett neki? Belegázoltam az önbecsülésébe, most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem szoktunk beszélni az exekről egyáltalán. Az én előző barátomról annyit tudott eddig a mostani, hogy nekem ő volt az első igazi szerelem.

A munkahelyemen ideiglenesen most együtt dolgozunk (mind a hárman).

A volt barátom flörtölni próbált velem, de határozottan megkértem, hogy fejezze be, amennyire lehet kerülöm. Persze a barátom kiszúrta. Elkezdett kérdezősködni, hogy miért szakítottunk meg ki szakított meg ilyenek. Aztán a volt barátomnak azt is mondta, hogy ne próbálkozzon nálam, mire ő meg azt mondta nevetve, hogy ő nem fog, de ha én megyek majd, elküldeni biztosan nem fog. Mert hogy ő tudja, hogy milyen jó volt a kapcsolatunk és szerinte kizárt, hogy én vele is ennyire jól érezném magam.

Rengeteget vitázunk azóta és egyszer egy vita közben azt találtam mondani, hogy igen, jó volt vele nagyon, de már nem érdekel. Persze a barátom mit hallott ki? Hogy vele jó volt. Nyilván nem úgy értettem, de annyira mérges voltam. Elmondtam 1000szer, hogy félreértett, de azóta az egész helyzeten nem tud túllépni. Nagyon mérges vagyok mind a kettőre. Az exemre mert ezzel szórakozik, a barátomra meg mert nem ért meg és nem is akar.

Mit tegyek? Őt szeretem. Hogyan fejezzem ki ennél jobban? Kész vicc az egész...

2023. febr. 15. 21:15
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Mutasd meg neki ezt a kérdést.
2023. febr. 15. 21:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Elmentek máshová dolgozni? Nem tudom mióta vagytok együtt, de vagy nagyon "magabiztos" a párod, óriásian féltékeny, mert nem bízik benned.

Ezeken a szavak nem nagyon fognak segíteni, csak a tettek.

Viszont ne légy biztos abban, hogy másra nem reagálna így/hasonló módon.

Tulajdonképpen önbizalomhiány esetén ha ő nem változtat magán te nem fogsz tudni ő rajta, bármit is teszel, mondasz kevés lesz. A féltékenység talán javítható ha elkezd bízni benned, de ha ő nem veszi észre, hogy kifejezed elégszer, akkor nyugodtan szakítani lehet. Kár az energiát rá pazarolnod.

2023. febr. 15. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:
75%

“egy vita közben azt találtam mondani, hogy igen, jó volt vele nagyon, de már nem érdekel” – Ezt mondtad, mert így érezted és ezt gondoltad.

“Nyilván nem úgy értettem” – de úgy értetted.

“Elmondtam 1000szer, hogy félreértett” – elég egyszer, akkor nagyobb a nyomatéka. Egyébként meg úgy értetted. (Bolond lettél volna vele lenni, ha nem lett volna jó.)

azóta az egész helyzeten nem tud túllépni. – ez az ő problémája.

Nagyon mérges vagyok mind a kettőre – fölösleges. Kíméld az idegeidet.

2023. febr. 15. 21:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a pasid helyében nem biztos, hogy ennyit kattognék ezen. De nem is lennék nyugodt azzal a tudattal, hogy a csajom exe akivel egy munkahelyen dolgoznak csapja neki a szelet.
2023. febr. 15. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!