Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés, ha az ember többször szerelmes?
Nem nem furcsa. Bár nekem mindig hosszú idő kihagyás volt, nem emlékszem az érzésre, amit éreztem az előző fiúk iránt. A párommal amikor megismerkedtünk már 5 éve nem éreztem szerelmet, bár rövidebb kapcsolataim voltak közben de vége lett mielőtt kialakult volna a szerelem.
Amúgy sok ember akinek csak egy szerelme volt egész életében pont erre vágyik, hogy másokkal is megtapasztalja. Engem ilyesmi nem hajtott, de most mit csináljak? Vége lett az első kapcsolatomnak és akkor már ne legyek többet szerelmes?
Utolsó vagyok
Ja és nekem az első kapcsolatom két évig tartott és akkor azt hittem az a nagy szerelem. De rájöttem, hogy inkább azt szerettem benne (és ő is így volt velem), hogy végre valaki akar tőlem valamit, idealizáltam, nem is ismertem igazán csak amit elképzeltem az elején abba szerettem bele. Aztán kiderült, hogy nagyon nem olyan, de ragaszkodtam ehhez a rajongáshoz. Ekkor 16 voltam. Amikor a párommal megismerkedtem 26 voltam és sokkal nagyobb, igazibb, intenzívebb a szerelmem iránta, mint tiniként volt :) Az első amúgy azért olyan nagy durranás, mert akkor még nem csalódtál és nem félsz beleszeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!