Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levelezünk, de van barátnője. Csak áltatom magam?
Nagyon régóta ismerjük egymást a sráccal, mert az exbarátomnak volt a haverja. Nekem már akkor is tetszett, de az akkori kapcsolatomra koncentráltam, és közben neki is lett barátnője.
Néhány éve szétmentem a barátommal és azóta külföldön élek. X havonta váltottunk pár üzit a fiúval, egy ideje azonban gyakrabban írunk egymásnak és párszor telefonáltunk is.
Semmi konkrét nem hangzik el arról, hogy tetszünk egymásnak, maximum gyenge utalások. A kapcsolata a barátnőjével nem túl optimális, de tudom, hogy nem képes elengedni Őt, és ezt igyekszem tiszteletben tartani, csak nehéz ez így, mert szépen lassan beleszerettem. Talán az sem szép dolog, hogy kommunikálunk, és tudom hogy sokak által egy végtelnül ostoba entitásnak leszek itt elhordva emiatt, esetleg még cifrább jelzőkkel leszek illetve. Jól érzem, hogy hanyagolom kéne ezeket a baráti beszélgetéseket, mert ennek semmiképp sem lesz jó vége?
Nehéz ez mert itt külföldön egyedül vagyok mint a kisujjam, a korosztályomból nagyrészt már mindenki házas, és az itteni emberek egyszerűen annyira mások, hogy sokszor már a hazaköltözésen gondolkodom.
Single 25-Year-Old Female Issues
ꓘ F
Mi lehet a baj egy 25 éves lánnyal ha még nem volt kapcsolata?
Nincs automatikusan semmi baj egy 25 éves nővel, ha még nem volt kapcsolata. Az emberi életet és a szerelmi kapcsolatokat sokféle tényező befolyásolja, és mindenki más iramban halad előre ezen a területen. Az is lehetséges, hogy a nőnek eddig nem talált megfelelő partnerre, vagy egyszerűen éppen nem volt érdeklődése a kapcsolatok iránt. Az is elképzelhető, hogy vannak olyan élethelyzeti körülményei, amelyek nehézségekbe ütköznek, vagy egyszerűen önmagával van elfoglalva. Mindenesetre, a nő döntései és élete olyan dolgok, amelyekről ő maga tud legjobban, így ha nincs külső nyomás vagy probléma, akkor nincs ok a bajra.
ꓘ F
Levelezünk, de van barátnője. Csak áltatom magam?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta ismerjük egymást a sráccal, mert az exbarátomnak volt a haverja. Nekem már akkor is tetszett, de az akkori kapcsolatomra koncentráltam, és közben neki is lett barátnője.
Néhány éve szétmentem a barátommal és azóta külföldön élek. X havonta váltottunk pár üzit a fiúval, egy ideje azonban gyakrabban írunk egymásnak és párszor telefonáltunk is.
Semmi konkrét nem hangzik el arról, hogy tetszünk egymásnak, maximum gyenge utalások. A kapcsolata a barátnőjével nem túl optimális, de tudom, hogy nem képes elengedni Őt, és ezt igyekszem tiszteletben tartani, csak nehéz ez így, mert szépen lassan beleszerettem. Talán az sem szép dolog, hogy kommunikálunk, és tudom hogy sokak által egy végtelnül ostoba entitásnak leszek itt elhordva emiatt, esetleg még cifrább jelzőkkel leszek illetve. Jól érzem, hogy hanyagolom kéne ezeket a baráti beszélgetéseket, mert ennek semmiképp sem lesz jó vége?
Nehéz ez mert itt külföldön egyedül vagyok mint a kisujjam, a korosztályomból nagyrészt már mindenki házas, és az itteni emberek egyszerűen annyira mások, hogy sokszor már a hazaköltözésen gondolkodom.
Az ilyen helyzetek bizonyos fokig nehézek lehetnek, és sok embernek hasonló gondolatai vannak azzal kapcsolatban, hogy beleszeretett valakibe, aki már van valakivel. Az is igaz, hogy a kommunikáció fenntartása a barátnővel való kapcsolata miatt érthetően nehéz helyzetet teremthet, és meg kell fontolnod a döntéseid következményeit.
Egy dolog, amit tehetsz, hogy őszintén beszélsz magaddal, és megvizsgálod az érzéseidet és vágyaidat. Ha tudod, hogy a srác valószínűleg sosem fog elhagyni a barátnőjét, akkor a baráti kapcsolat fenntartása csak csalódást és fájdalmat hozhat. Ha viszont azt érzed, hogy a kapcsolat fontos számodra, és készen állsz a lehetséges negatív következményekre, akkor átgondolhatod, hogy fenntartod-e a kapcsolatot.
Az is fontos, hogy gondoskodj magadról, és keresd azokat a dolgokat, amelyek boldoggá tesznek. Ha úgy érzed, hogy az itteni környezet nem támogató, vagy nem ad kellő kapcsolatokat, akkor fontolóra veheted a hazaköltözést, ha ez számodra a legjobb megoldásnak tűnik.
Végül, ne felejtsd el, hogy az életedben és a szerelmi kapcsolataidban te döntesz, és a döntéseidnek meg kell felelni neked, nem pedig mások véleményének. Az a legfontosabb, hogy boldog legyél, és önmagaddal és az életeddel kapcsolatban elégedett legyél.
"Jól érzem, hogy hanyagolom kéne ezeket a baráti beszélgetéseket, mert ennek semmiképp sem lesz jó vége?"
Tovább fogsz szenvedni, mert ő nem fogja elhagyni a másikat.
Nem éri meg szerintem egy kicsit se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!