Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy hónapok óta levelezünk, mert láthatóan sok közös témánk van, jól kijövünk és élvezi a kommunikációt, egyre személyesebb hangnemre vált, majd egyszer csak eltűnik?
Figyelt kérdés
Személyesen is ismerjük egymást, azt tudom, hogy bejövök neki és nincs más nő a képben.
Ő 45f, én 34 l
2020. júl. 19. 07:43
1/8 anonim válasza:
Nem gondoltál még arra, hogy a valódi foglalkozása TEK-es vagy valami hasonló a fazonnak? és mennie kellett valahová? nem árt ha elgondolkodsz rajta-főleg hogy személyesen még nem ismered.
4/8 A kérdező kommentje:
Ismerjük egymást személyesen, munkatársak vagyunk, de nem egy helyen dolgozunk.
Lassan 1,5 hete nem lazán egy lazább üzenetemre.
2020. júl. 19. 14:53
5/8 anonim válasza:
A hónapok óta tartó levelezést kb hónapokmínuszegykéthete személyes találkozóra és szexre kellett volna váltani. Nem tinik vagytok már.
6/8 anonim válasza:
Nem tudom, mitől vagy benne olyan biztos, hogy nincs más nő a képben.
7/8 anonim válasza:
Nem vonzódik hozzád szexuálisan, vagy van más nő a képben, vagy személyiségzavaros.
8/8 anonim válasza:
Attól, hogy jól elbeszélgettek, még nem biztos, hogy bármi komolyabbat is akar tőled. Vagy lehet, hogy zavarja a korkülönbség, esetleg tényleg más nőkkel is beszélgethet, de az is lehet, hogy fél a nőktől, az elköteleződéstől, attól, hogy valaki komolyabban is megismeri őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!