Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megbántottam egy lányt hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántottam egy lányt hogyan tudnám megvígasztalni?

Figyelt kérdés
Azon kívül persze hogy bocsánatot kér az ember és kifejezi sajnálatát
2023. febr. 9. 01:02
 1/7 anonim ***** válasza:
3%

Sehogy. Ha a "nincs veled baj, de..." vagy a "szimpatikus vagy, de nem éreztem irántad szexuálisan semmit" után nincs visszaút, majd pont megbántás után lenne? :D

Rossz korba születtünk. 200 éve 10 gyerekes apukák lennénk, ma meg...

2023. febr. 9. 01:14
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
Mivel bántottad meg? Kicsit nehéz általánosságban erre válaszolni. Ha a barátnőd, akkor virággal nem magyon lrhet mellé lőni.
2023. febr. 9. 01:14
 3/7 anonim ***** válasza:
3%
Ha valaki valamin megsértődik az az ő baja, nőljön fel. Ezt nők tanácsolják!
2023. febr. 9. 05:45
 4/7 anonim ***** válasza:

3

Te meg mondjuk tanulj meg helyesen írni. Ezt én tanácsolom. 😉

Kérdező, nem ártana tudni, hogy konkrétan mi történt, az viszont általában jó stratégia, ha elmondod, mit gondolsz, és őszintén bocsánatot kérsz. Esetleg hagyj neki egy kis időt, ha úgy érzed, erre van szüksége.

2023. febr. 9. 07:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Bocsánatot kérsz és kész

Ha normális akkor elfogadja, ha nem úgy járt

2023. febr. 9. 10:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy, hogy normális emberi módon leülsz vele egy kávé mellé és elmondod mit gondolsz, és hogy sajnálod, hogy elsőre így reagáltál, megbántad.
2023. febr. 11. 09:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nőként díjazom, ha megbánják, elismerik, hogy hibáztak. Az viszont számomra nagy minusz, ha valaki mindig csak mást képes hibáztatni.
2023. febr. 11. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!