Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell elfelejteni azt a férfit aki nem vesz komolyan de tuljo vele a szex?
Figyelt kérdés
2023. febr. 6. 01:22
11/20 anonim válasza:
Szard le te is, ne törődj vele. Mit érdekel, ha emberileg egy nagy nulla? Én a szemébe is mondanám, hogy nem ér egy forintot sem. :)
12/20 anonim válasza:
Ezzel szerintem az a gond, hogy a csajszi is kb annyit ér ebben a helyzetben. Amúgy, meg ha belezúgott, veszett fejsze nyele.
13/20 anonim válasza:
12. De legalább ne keserítené meg a saját életét.. :/
14/20 anonim válasza:
#11 12 a szerelem nem ésszel válogat. Én is voltam már szerelmes olyanba, aki a két lábon járó “kizáró okok” listám volt. Olyanba meg nem tudtam beleszeretni, aki papíron tökéletes lett volna. Persze ilyenkor emelt fővel el kell sétálni, de ez nem mindenkinek egyszerű.
15/20 anonim válasza:
14. Nyilván, de ilyenkor kell azt a könyvet kézbe venni, hogy "A józan ész."
16/20 anonim válasza:
A józan ész című "könyv", a józan észről szól.
Az érzelmek, érzések viszont a józan észt legtöbb esetben felülírják.
17/20 anonim válasza:
És még a férfiak a perverz disznók, akiknek csak szexre kell a nő...
Értem én, hogy ösztönlények vagyunk, de tudjunk már meghozni egy döntést.
18/20 anonim válasza:
Merulj el onmagadban es gondold vegig miert is vagy egy ferfinak a ribije..megtalalod a valaszt ha nagyon akarod.
19/20 mikeXxX válasza:
1 Milyen kapcsolatnak indult ?
2 Mièrt gondolod hogy nem vesz komolyan ?
3 A jó szex nagyon fontos de nem minden egy kapcsolatban .
20/20 anonim válasza:
A szex kötődést okoz, főleg nőknél, szóval amíg lefekszel vele, addig nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!