Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ugye, ezt a csatát elvesztette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye, ezt a csatát elvesztettem? És a háborút is?

Figyelt kérdés

Közel egyidősek vagyunk, harminc-negyvenes korosztály. Természetesen én vagyok a nő, de most leginkább egy h.ülye kislánynak érzem magam.

Már 3 éve tart. 3 éve szeretem. Naponta látjuk egymást. Úgy kezdődött, hogy ő jött utánam, ő adta mindenféle jelét annak, hogy tetszem neki. Én amúgy észre sem vettem volna. De tény, hogy rengeteg jelet adott akkor, nem én értettem félre.

Puff, nekem sem kellett sok, beleestem, mint vak ló a gödörbe. De ezt ő nem tudja. Soha nem mondtunk ki semmit, se ő, se én.

Sokat beszélgettünk, míg kibökte, hogy neki ám van barátnője otthon, aki az élettársa sok éve. Nyilván ezt én nem tudtam, de szíven ütött.

Ennek ellenére még sokáig beszélgettünk messengeren közvetlen hangnemben mindenféléről.

Személyesen pedig azt vettem észre, hogy egyre jobban kerül, mindenkivel beszélget, csak velem nem. Ez a mai napig sokszor van így.

A messenger lekopott, kaphatott érte otthon, azóta nem csinálja. Sőt, legutóbb azt mondta, hogy megmutatja a barátnőjének, hogy mi mit írunk, mert nem fog hazudni miattam, hogy mi miért beszélgetünk.

Mondtam neki, hogy én nem leszek teher, hagyjuk is, ne legyen belőle baja. Azt mondta, nem vagy teher, mert kedvellek.

Puff neki, kedvellek. Tehát a barátnőjét választotta.

Sose voltam matrica, most is lekopok. Csak fáj.

2023. febr. 5. 10:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Elvesztetted a csatát.
2023. febr. 5. 10:34
 2/14 anonim ***** válasza:
29%

Erről egy idézet jutott eszembe:

"A testemet elvihetitek, de a lelkemet nem!" /ferike/

2023. febr. 5. 10:39
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
puff ennek annyi
2023. febr. 5. 10:58
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
Jaj ez egy nagyon gagyi férfi. Amúgy sokan csináljak ezt.
2023. febr. 5. 11:04
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, érte nem kár. Kis idő, és túl leszel rajta.

Ne foglalkozz vele.

2023. febr. 5. 11:05
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak kellett neki egy kis pezsgés mert ugyan jól megvan az élettársával de jó néha kikacsintgatni ide-oda. Jó nagy szemétség ez mert amíg neki amúgy volt kihez hozzábújnia minden este addig a te életedből meg elvett 3 évet. Én minden kapcsolatot megszakítanék vele a helyedben, tovább kell lépned mert nem áldozhatod fel az egész életedet egy ábrándért.
2023. febr. 5. 11:14
 7/14 anonim ***** válasza:
81%
Csak félre akart k...-ni, de a beszélgetéseitekből úgy jött le neki, hogy te munkásabb/problémásabb alany leszel ehhez, mint ahogy ő gondolta, ezért lekoptat. A 3 éven át tartó dolgot meg csak te képzeled bele.
2023. febr. 5. 11:58
 8/14 anonim ***** válasza:
86%
Nekem nem világos…a 3 év alatt történt köztetek valami? Vagy csak beszelgettetek?
2023. febr. 5. 12:01
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
miért akarnád a háborút megnyerni ezek után? xD
2023. febr. 5. 12:27
 10/14 A kérdező kommentje:
Csak és kizárólag beszélgettünk.
2023. febr. 5. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!