Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítás megbánása? Újrakezdés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás megbánása? Újrakezdés?

Figyelt kérdés
Lezártam egy hosszabb kapcsolatot, barátként váltunk el. Megrekedt egy szinten az egész. Eleinte megkönnyebbülést éreztem, mert régi sérelmek és problémák ismétlődtek, így a szakítás megváltás volt. Neki is volt más azóta az életében. De egyszerűen azt érzem, hogy olyan kapcsolatom nem lesz, mint ez volt. Ahol már összeszoktunk és hasonlóak vagyunk a párommal. Tehát picit visszasírom. Az egóm azt mondja, hogy hülyeség lenne újrakezdeni. Viszont valamiért azt érzem, hogy működne és talán jobban figyelnénk egymásra. De bennem van az a gondolat is, hogy egy idő után megint oda lyukadnánk ki, ami miatt szakítottunk.
2023. febr. 3. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Valószínűleg oda jutok, ahol a part szakadt, mert nem tudtatok változtatni. Tulajdonképpen kettőtökön múlik, logikus, hogy ha csak te szeretnéd, akkor annak nem lesz értelme.

Igazából azt sem értem miért maradtatok barátok úgy, hogy te még visszasírod. Így sokkal nehezebb továbblépni, épp ezért nem is ajánlatos a kapcsolatot tartani exxel.

2023. febr. 3. 21:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Utólag sírom vissza. Mert idővel megbeszéltük a dolgokat, de arra jutottunk, hogy csak ismétlődnének a problémák. Azért hittem, hogy barátok maradhatunk, mert már nem is vonzódtam hozzá a sok veszekedés miatt. De ennyi idő után, van bennem remény, hogy változtunk és mivel meg lett beszélve a probléma, tanultunk belőle.
2023. febr. 3. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
OK & ő utalt arra, hogy újból szeretné kezdeni? Mert ha nem, akkor te hiába akarnád.
2023. febr. 3. 21:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem benne lenne. Mert miután megbeszéltük a dolgokat higgadtan, akkor láttam rajta, hogy nem közömbös. Meg utalt is rá burkoltan, de büszkeségből mondtam, hogy nem kezdeném újra. Igazából nem tudom, hogy jó ötlet lenne-e, de utólag belegondolva jó páros voltunk.
2023. febr. 3. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor ő is fél, mint te? Pedig tudjátok, hogy mi volt a bibi és most tök jól elvagytok? Burkoltan visszonozd az utalást most te, vagy kérdezd meg konkrétan, hogy megpróbálná-e, adna-e második esélyt.

Másképpen nem lehet. Csak az egyik idohuzas, a másik verzió nem lazafacázik.

2023. febr. 3. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:

"egy idő után megint oda lyukadnánk ki, ami miatt szakítottunk."

Szerintem ez nagyon valószínű.

Jobb lesz elengedni.

2023. febr. 3. 22:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez csak addog izgi mig ujra nem jártok. Aztan jah kezdodik ugyanaz
2023. febr. 4. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!