Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9-es, nem hazudok! én amúgy nagydumás, okos férfi vagyok és jóképű is állítólag, csak 100valahány kiló voltam, zsírban! lefogytam 79-re, ilyen szálkás, sportosra. a nagy tepsi valagam fokhagymagerezd lett:)
miért hazudnék?
Én szerettem már bele nagyon kövér fiúba.
Vagyishát... Nen ismertem olyan hű, de jól... Inkább erős vonzalomként írnám le az érzést.
22:05
Nem szép dolog ezzel trollkodni.
22:09
Arra, hogy ez simán csak nem lehetséges. Az még igen, ha mondjuk megismered és valahogy elfogadod a dolgot, de hogy ez vonzó legyen... Olyan nincs.
17
Légyszi ne kérdőjelezd meg a tapasztalataimat. Velem is egyszer forult elő ilyen, mert én vékony vagyok, és valóban nem bukok a túlsúlyra. A szóban forgó srác viszont elképesztően megfogott a személyiségével, és amellet, ha nem is kifejezettnen jóképű, de elég férfias és karakteres volt.
Nem állítom, hogy könnyű a párkeresés a kövér férfiaknak. Annyit mondtam, hogy nekem EGYSZER nagyon-nagyon-nagyon megtetszett egy kövér fiú.
22:15
Pontosan mivel érte ezt el? Érdekelne mire lehet alapozni egy taktikát, milyen tulajdonságokra lehet rájátszani, ha az ember kövérebb. Mi volt benne ennyire vonzó? Valami különleges dolog, vagy csak úgy random?
19
Nem, nem csak random...
Egyrészt a barátaim barátja volt, szóval alkalmam volt a "természetes közegében" megismerni. Nem tagadom, hogy az elején nem jött be, késővb viszont oda-vissza lettem tőle. Azt imádtam, hogy nagyon talpraesett és magabiztos volt. Egy közös kirándulást A-tól Z-ig lemenedzselt úgy, hogy fiatalabb volt a résztvevők többségénél. Amellett bejött a humora, intelligens volt, és - hiszed vagy sem - elég népszerű.
És mielőtt megkérded, igen, TÉNYLEG nem csak 10 kg plusz volt rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!