Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külső számít jobban.
Nem szerethet bele. Maximum akkor, ha ez a kövér fiú valójában inkább az a kövér-izmos fajta, tehát van rajta túlsúly, de mellette van benne izom és erő is. Létezik olyan nő, akinek ez bejön. Vagy ha a kövérségét egy csomó más dologgal tudja még ellensúlyozni, pl. jóképűség, magasság, pénz, sikeresség, menőség, tökösség. De akárhogy nézzük azzal jár legjobban, ha lefogy.
8.
Hazudsz! Én meg folyamatosan vékony vagyok és mégsincs lány
Attól függ. Nem mindegy hogy mennyi az a plusz kiló, mert 10 vagy 100 között azért van egy kis különbség. Nekem elsősorban a belső számít, de ami általában felkelti az érdeklődésemet, az a külső.
Persze vannak olyan emberek, akiknek annyira jó a kisugárzása hogy szinte bearanyozza a külsejüket is.
Amit meg tehetsz azért hogy barátnőd legyen, az az, hogy próbálsz egészségesebb életmódot folytatni, jobb formába kerülni.
Ha csak a sült galambot várod akkor sok nem fog történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!