Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzések az ex iránt? El fog múlni?
Évek óta nem láttam a volt barátom. A mostani barátomat szeretem nagyon. Váratlanul ért, hogy a volt barátom a kollégám lett, minden nap találkozunk. Eleinte magamnak sem akartam beismerni, de előjöttek bennem érzések, emlékek. Igyekszem ezt elfolytani és titkolni mind a kettő elől, főleg miután a volt barátom nyitott lenne az újrakezdésre.
Nem segít, hogy a barátom féltékeny és emiatt vitázunk. Hogyan találjak vissza a barátomhoz? Nem akarom elveszíteni, de most ez beárnyékolja az érzéseimet? Pedig előtte minden annyira jó volt...
El, de úgy, hogy nem találkoznátok, vagy nem fog elmulni, mert egyszerűen nem vagy túl rajta.
Nem tudom miért ex és miért akarja ujrakezdeni [vagy azt hazudja, hogy ismét ágyba vigyen(többször is nyugodtan)], de jó lenne elmélkedni azon mi a tré a mostani kapcsolatoddal és észrevenni, hogy annak, hogy a volt barátod a múlt, miért lett szakítás van oka.
Mint pl hazudott, mások voltak a tervek, véleménykulonbsegek, veszekedések, féltékenyseg vagy megcsalas, nem értékelt.
És mi az amiért a mostanit "nagyon szereted" és mérlegelni otthagyod-e a másikért, vagy azért szimplán mert nem működik, vagy nem vagy szerelmes belé.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Olvasd el a válaszokat! Szerintem felnyitja a szemeid mi történhet meg és mi a helyes út.
Na hát igen... Én ezt tudom, hogy így van, csak senki nem ismeri be: ha újra felbukkan az ex, akkor borul minden (kivéve persze, ha gyűlölöd, mert pl megcsalt). Hiába vagy már mással, felkavarja az érzéseidet. Én ezt értem, de te meg a barátodat értsd meg. Teljesen jogosan féltékeny. Hiszen mindketten éreztek az exszel valamit egymás iránt. Ezért nem jó haverkodni exekkel, mert elkerülhetetlen a nosztalgiázás.
Én komolyan mondom, hogy munkahelyet váltanék. Nekem ennyire fontos a saját párom. Vele akarom leélni az életemet, mindennél jobban szeretem és ha a jövőben bárki iránt kicsit is kezdenék valamit érezni (de ez számomra elképzelhetetlen), én mindent megtennék, hogy elmúljon, mindent borítanék. Fontos neked a párod? Máshol is tálalnál munkát? Akkor kerüld az exet. Megmérgezi a kapcsolatodat. Ő se túl jófej, hogy az újrakezdéssel traktál, miközben tudja, hogy már van párod.
Te döntesz, de az tény, hogyha nem szabadulsz meg tőle, akkor a párod nem marad veled.
Persze.Ahol tűz volt,ott marad parázs is...
De ez nem olyan,mint a töltött káposzta,hogy felmelegítve még jobb.
Felejtős,mert különben tönkre baszhol mindent és a végén úgy is különmentek.
Tapasztalat.
Mondj fel vagy minimálisan beszélj vele maximum munkáról.
Ne vedd figyelembe, mert úgysem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!