Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudhatom hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy nem szerelmes belém?

Figyelt kérdés

2023. jan. 15. 02:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kapcsolatban álltok? Egy pár vagytok?
2023. jan. 15. 07:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem hívogat nem találkozgat veled nem érdekled. Neked kéne kaparni.Ilyesmikből.
2023. jan. 15. 08:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Érdemben nem igazán lehet erre a kérdésre válaszolni...

Ha abból indulunk ki, hogy én szerelmes vagyok most valakibe, akit szándékosan kerülök, az is joggal gondolhatja, hogy nem bírom őt. Ennyit erről.

2023. jan. 15. 08:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Erre ennyiből valóban nem lehet válaszolni.

Én is nagyon vonzódok most valakihez, de egy békés szavunk nincs egymáshoz. Pedig egyéb helyekről úgy sejthetem, ő is érez valamit.

2023. jan. 15. 09:14
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Éreztem az exemen, hogy nem szerelmes belém, és a tettei, viszonyulásai is ezt árulták el
2023. jan. 16. 16:11
 6/12 anonim ***** válasza:
4-es, honnan sejted, mik azok az egyéb helyek? 😅
2023. jan. 16. 17:24
 7/12 A kérdező kommentje:

nem vagyunk egy pár.

Kb egy olyan másfél hónapja ismerem.. az első másfél hétben sokat hívott telefonon, órákat beszéltünk.. azután már nem vette fel a telefont, nem akart beszélni, nem nagyon jelentkezett, minden nap írt és megkérdezte hogy vagyok addig… ő nem válaszolt vissza a kérdéseimre.. ha együtt voltunk beszélt ugyan de ilyen nonszensz dolgokról.. hül*én viselkedett, nem akar velem nagyon mutatkozni ismerősei előtt, legalábbis bizonyos ismerősök előtt nem, az én ismerőseimmel sem akar találkozni, de érdekes állítása szerint szeret velem lenni, én is meghívhatnám magamhoz”… én nem keresem, mert így viselkedik és nem értem, ő keres mindig, meg mindig ő hív találkozni, de soha nem nyomult” nem tett lépést hogy ő többet szeretne tőlem, egyszer megcsókolt, de nem engedte hogy továbbmenjek.. azután még egyszer másik talinál megkérte hogy fogjam meg a kezét.. de semmi többet, nem tett meg nem is utalt, amikor megkérdeztem miért nem jelentkezett azt mondta azért mert ő ilyen, hangulatember és elvolt netes játékokkal meg ilyenekkel..

párszor iszogattunk együtt, ennyi volt a program.. kettőnkre vett már nagyobb értékben alkoholt, ételt még nem…

Csak szeretném megérteni miért keres mindig? Ha ilyen velem…

2023. jan. 18. 14:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Unatkozik. Biztos nem szerelmes beléd.
2023. jan. 18. 20:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Azért keres mindig, mert Te ott vagy, elérhető vagy a számára, és reagálsz ha éppen úgy gondolja, hogy veled akar lenni. Egész biztos, hogy csak egy vagy a sok közül, és nem érdekled komolyan. Ne pazarold rá az idődet.
2023. jan. 19. 13:10
 10/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy amúgy én is unatkoznék néha.. nem feltétlen kellene párkapcsolat így nem érzem időpazarlásnak, viszont napokban megkért egy nonszensz dologra, gondolom azért hogy lássam az anyagi helyzetét és nézzem el a viselkedését.. de megint elkezdte ezt a stílust hogy ír, válaszolok.. és nem ír.. megkértem hogy inkább ne keressen többet.. még azt sem tudom elmondani hogy egy ismerős.. mert a szomszédommal többet beszélek egy szia-mizunál. És ehhez nem kell sem párkapcsolat, sőt még nagyon barátság sem, csak szimpla normális emberi kommunikáció.. ami úgy néz ki nincs meg.. csak akkor azt nem értem mi a francért írt nekem minden nap.. ha nem érdeklem és válaszra sem méltat, sőt nem is érti miért kértem meg hogy ne beszéljünk.. de egyéb reakció nincs.. valószínűleg nem is lesz..
2023. febr. 12. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!