Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnam kideriteni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnam kideriteni hogy egyutt van e a gyereke anyjaval, ha a gyereket is eltitkolja?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy ferival, es nem mondta eddig hogy van gyereke, kozossegi profiljan sincs rola semmi. Eltitkolja, viszont gyanus volt nekem ez az egesz, ereztem hogy valamit titkol, megkerestem az anyjat es neki van kint kep a gyerekrol, aki annak a ferfinak a gyereke akivel ismerkedek..

Még csak 2x talalkoztunk, nagyon tetszik ezert nem tudom mi lesz, de nagyon felek hogy a gyerek anyjaval is egyutt van.

Megneztem a not is, nincs kint semmi kozos dolog a fiuval.

A fiunak az van ki teve hogy egyedulallo.

Hogyan tudnam kideriteni hogy egyutt vannak e?

A fiut szembesiteni fogom azzal kapcsolatban amit megtudtam, de attol még ugyanugy hazudhat abban is hogy nincsenek egyutt.

2023. jan. 14. 22:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
83%

Kiegészítés az utolsóhoz: egyszer rámírt egy pasi, gyerekes képei voltak fent a társkeresőn. Visszaírtam, hogy bocs, de nem érdekel, mert gyerekssel nem ismerkedek. Erre viszaírt, hogy az unokaöccse.

Na, engem így se érdekelt: társkeresőn ne az unokaöccsével készült képekkel akarjon nőt fogni, az szerintem a gyerekért vinnyogó méhűek számára akar vonzó apuci alapanyagnak tűnni...

Másik meg: akkor még az iwiw volt a sláger, rákérdeztem, hogy rajta van-e. Tagadta. Én mégis megtaláltam. Igen, a tagadás oka az volt, hogy annak alapján elindulva kiderült, hogy van neki barátnőcskéje, aki csereszavatossá vált, csak a lány erről még nyilván nem tudott, meg arról se, hogy a kanja társkeresőzik, ráadásul fizetős társkeresőn volt fenn. Mikor ezt elmondtam neki, tök nyugodtan, akkor még a fejemhez vágta, hogy "ennyit a bizalomról", mindezt azért, hogy utána mertem nézni annak ellenére, hogy tagadta. Köpni-nyelni nem tudtam, hogy még nekiáll feljebb!

Nem tudom, a te pasi-alapanyagod mit művel és mi a kapcsolata a gyerekkel, de ha kicsit is kilóg a lóbáb, hagyd a fenébe!

2023. jan. 15. 06:28
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt jobb lenne hanyagolni, most még nem késő.
2023. jan. 15. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!