Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak titeket miért nem lehet őszintén szeretni? Ha kimutatja egy nő igazi érzése miért támadjátok?
Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 20:27
1/17 anonim válasza:
Te miért vagy ennyire általánosìtó?
2/17 anonim válasza:
Engem szerintem nem lehet szeretni, mert nem vagyok egy szerethető ember. Legalábbis tartósan semmiféleképpen nem, de koránt sem bántom vagy támadom azt aki esetleg egy ideig megkedvel.
Írd le inkább, hogy mi történt vagy mi a baj.
Így csak azt tudom mondani, hogy a látszattal ellentétben nagyon sok férfi vágyik arra, hogy szeressék.
3/17 anonim válasza:
Én nem támadom. Max akkor lehet gond, ha rám akarja erőltetni a dolgot. Akkor már lehet nem fog mindenki ötvenedjére is aranyosan nemet mondani.
4/17 A kérdező kommentje:
1es talán mert 4 ből 3 igy jártam
2023. jan. 13. 20:38
5/17 anonim válasza:
Kérdező kérdés mit takar a támadás szó, mit mondtak, kiabált veled, neked ment és hogy te hogyan adagoltad a mondanivalód, semmiből semmi, vagy esetleg erőszakos, nyomulos voltál.
6/17 A kérdező kommentje:
5 Támadás alatt nem bántalmazás értem csak hogy ingerülten reagált
Nagyon nem voltam nyomulos csak bujos
Remélem igy érted mire gondolok
2023. jan. 13. 20:49
7/17 anonim válasza:
Figyelj, ha a pasi nem vágyik ilyesmire, nem a bújós fajta, vagy csak szexre kellenél te hiába ölelgetnéd úgysem fogod elerni, hogy kelljél neki.
Nem is értem mit ragadsz mint egy rágógumi, vagy egy pioca, mert ha tetszel, ha komolyan vesz téged, akkor magától fog babusgatni.
10/17 anonim válasza:
Mert irritáltad és nem voltál az esete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!