Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem hiszi el hogy szeretem. Mit kéne még nyújtanom neki?
Friss kapcsolat, 1 hónapja vagyunk együtt. Ő 21 én pedig 25 éves vagyok. Villámgyorsan megy minden. Nagyon szeretjük egymást. Volt már olyan hogy 3 nap egyfolytába nálam volt egész nap és nálam aludt. Hamarosan összeköltözünk. Szinte minden nap együtt vagyunk, együtt is alszunk néha. Szex csak ruhán keresztül volt, de kézzel kielégítjük egymást néha. Mégis néha vannak olyan pillanatai amikor azt mondogatja hogy én nem szeretem.Szegénykém nagyon önbizalomhiányos és sokan megbántották régen. A sebei még mindig megvannak a lelkén.Ezért meg is értem. De ettől függetlenül nem szeretném egy percig se hogy azt higyje hogy nem szeretem. Ez engem nagyon megbánt. Elmondta hogy azért hiszi ezt mert néha feszültnek lát amikor vele vagyok. Én elmondtam neki hogy ez azért van, mert fülig szerelmes vagyok belé és néha összezavarodok. Ő ezt nem nagyon akarja elhinni. Pedig télleg így van. A szüleim is észrevették hogy megváltoztam amióta vele vagyok. Nincs sok tapasztalatom, ez az első komolynak ígérkező kapcsolatom. Mégis mit nyújthatnék még többet annál hogy minden percben mellette vagyok? Puszilgatom szeretgetem, szinte mindenhova együtt megyünk, össze vagyunk ragadva. Ünnepekre szép ajándékokkal leptem meg, ő is engem. Azzal is megleptem hogy váratlanul megvártam valahol. Nagyon tetszett neki. Kedves vagyok hozzá, néha meglepem apró gesztusokkal. Több kéne ennél? Sajnos nem nagyon jönnek ötletek, nem vagyok kreatív. Mi kellene még egy kapcsolatba?
Amit viszont egy kicsit hiányolok azok a hosszú beszélgetések. Nyílván ez idővel kialakul, hiszen még csak 1 hónapja vagyunk együtt. Sajnos mindketten visszahúzódóak vagyunk és nem annyira kommunikatívak. Ettől függetlenül imádom őt. Később ki fognak alakulni témák úgyis. A kapcsolatunkról mindig tudunk nyitottan beszélni, meg amúgy mindenről, de nem olyan hosszan. Hogyan mutassam még ki felé hogy mindennél jobban szeretem? Nem nagyon szeret sehova járni, mindig nálam vagyunk csak. Engem ez nem zavar, bárhol vagyok csak legyen mellettem. Lehet hogy kéne sok közös program vagy nem tudom.
1 hónap járás után én sem hinném el.
Irtó gyorsan megy nálatok minden, a szakítás is ilyen gyors lesz.
Azért a ruhán keresztül szxeléstől kiégtem.
Tobb honap utan is nehez hinni egy pasinak, 1 honap utan .. ne viccelj.
Szerintem csak a hormonjaid vannak az egekben, pasi vagy, varod mar a szexet.
21 éves és nagyon megbántották hooooossszú élete folyamán:DDDD
Olyan papás-mamást játszotok ovi szinten kb...1 hónap után összeköltözni...vicc.
Meg se ismertétek egymást, olyan gyorsan kiég kapcsolatotok, hogy összeköltözéskor az ötödik doboz kicsomagolása után szétköltöztök.
Ha kijön a 2 hónap együttélés, akkor meg a temetést tervezitek gondolom:DDD
Mint írták, lassítsatok már és hagyjatok némi énidőt is egymásnak.
Szerintem meg a kiscsaj még nagyon gyerek, éretlen egy kapcsolathoz...bár ez lassítás után kiderül-het.
“ Mégis néha vannak olyan pillanatai amikor azt mondogatja hogy én nem szeretem.Szegénykém nagyon önbizalomhiányos és sokan megbántották régen. A sebei még mindig megvannak a lelkén.Ezért meg is értem. De ettől függetlenül nem szeretném egy percig se hogy azt higyje hogy nem szeretem. Ez engem nagyon megbánt.”
Szerintem teret kellene neki hagynod és odafigyelned rá. Ne egy nőre vagy egy általad elképzelt nőre, hanem erre a csajra.
Joga van azt érezni, hogy nem szereted. Akkor is, ha ez neked rosszul esik. Amit tehetsz, hogy ilyen esetben nem arra viszed el a beszélgetést, hogy ez neked hogyan esik, hanem meghallgatod, hogy miért érzi magát rosszul és elfogadod az érzéseit.
Elmondta, hogy azt érzi, hogy időnként feszült vagy vele. Ez nekem nem mond semmit, szerintem másnak sem. Ki kell deríteni, hogy ő mit érez és megérteni, részben azonosulni az érzéseivel. Majd megvizsgálni, hogy tudsz-e változtatni a viselkedéseden, annyira, hogy ne tilkeljen be tőle ez az érzés nála.
Lehet, hogy meg tudjátok oldani és lehet, hogy nem. Ha az utóbbi, akkor nem illetek össze és el kell engedni ezt a kapcsolatot, mert akkor nem belé vagy szerelmes hanem az ötletbe, hogy van egy barátnőd. Erről szól az első 1-2 év, hogy megismered a másikat, a szokásait, a pszichés problémáit, a gondolkodásmódját, a vágyait és jövőbeli terveit és eldöntitek, hogy jók lesztek-e együtt vagy inkább nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!