Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a fiatal párok akik már több mint 1 éve együtt vannak ők nagyon szeretik egymást és boldog együtt?
Figyelt kérdés
Nekem még nem volt normális kapcsolatom, de szerintem ha már több mint 1 éve egymás mellett vannak valakik akkor szerintem nagy lehet a szerelem.2022. dec. 26. 17:59
3/8 anonim válasza:
Igen. Nekem ez a 6. Kaocsolatom, és úgy érzem rengeteget tanultam magamról meg fejlődtem ahhoz hogy végül olyan párt válasszak, akivel kompatibilis vagyok. Szóval ja, kellett tapasztalat, de most végre boldogok vagyunk. Már lassan két eve. Mas kapcsolatban mar pár hónap után éreztem, hogy felejtős
6/8 anonim válasza:
Egy ev nagyon keves ido. Egy ev alatt meg az elso apro veszekedesen sem voltunk tul kb a parommal. Ennyi ido alatt meg jo esellyel minden happy es rozsaszin szoval nyilvan nagy a szerelem.
7/8 anonim válasza:
14 hónapja vagyunk együtt, minden nagyon jó, nagy a szerelem :) szintén 6. kapcsolat és a többinél már pár hónap után tudtam, hogy nem lesz hosszú életű. De olyat is ismerek, akik szintén egy éve vannak együtt és mindennap veszekednek, többször szakítottak már egy napra, de annyira nincs önbecsülésük, hogy azt hiszik, nem lesz ennél jobb, úgyhogy nem szakítanak.
8/8 anonim válasza:
Ja, többnyire anyagiak, besikerült gyerek, ráutaltság miatt színjátszás 😃nagyon kevés a valódi... Nem idő függő... Nekem egyik barátnőm 5 éve van együtt a csávójával s most érzi azt h szerelmes, valóban... Ember függő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!