Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mégis mi lehetett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mégis mi lehetett ez? Mire volt neki ez jó?

Figyelt kérdés
Szóval van egy srác ismerősöm, már nem is tudom, hogy fogalmazzak. Már 3 éve ismerem, viszont 1-1,5 éve vagyunk csak úgy igazán jóban, vagyis kavartunk, flörtöltünk, minden ilyesmi. Többször le is feküdtünk. Nekem már ismertségünk eleje óta nagyon tetszett, de mivel kavartunk, szörnyen figyelmes volt az ágyban, vele voltak a legjobb szexuális élményeim, teljesen megnyíltam neki, gondolok itt pl önfeledt orgazmusra akár, vagy hogy találkozott anyukámmal is, gondoltam hogy valami alakul. Persze mindenkinek azt mondtuk, hogy barátok vagyunk, így picit még a tiltott gyümölcs édessége is benne volt a kavarásunkban. Meghívott még novemberben, hogy töltsük együtt a szilvesztert, ráadásul kettesben. Erre ma szólt, hogy sajnálja, de inkább a barátnőjével szeretné tölteni a szilvesztert, és reméli nem haragszom. A szilveszter miatt nem is, de fogalmam sem volt, hogy van barátnője, és rákérdeztem, már több mint fél éve. Ami azt jelenti, hogy megcsalt velem egy lányt. Én sosem tennék ilyet, bármilyen érzéseim is vannak iránta, ha tudom, hogy van barátnője, akkor nem fekszem le vele, mert ez tisztességtelen dolog. És ez az egész így nagyok nagyon meglepett, és lényegében olyan volt mint egy hidegzuhany. Már éppen azt hittem, hogy összejöhet nekem is valami egy férfival, de úgy néz ki nem. Szerintetek végig csak játszott velem, vagy ez miért volt jó?

2022. dec. 25. 05:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%

Ezen miért csodálkozol, szoktatok egyáltalán beszélgetni?

1,5 éve néha lefekszetek, de semmit nem tudsz róla, ez közel sem jelenti azt, hogy "igazán jóban" vagytok, tulajdonképpen nem is ismered. Minimum tisztázni kellett volna a közöttetek lévő viszonyt, de mindketten hallgattatok, mint szar a gazban, nem csak az ő hibája, hogy így alakult.

2022. dec. 25. 05:29
 2/15 anonim ***** válasza:
55%

Miért játszott volna veled?

Szexkapcsolatban voltatok. Ennyi.

Nem randiztatok, nem igert semmit , ebben te lattal többet indokolatlanul.

Lehet hogy a csajjal mostanában jött össze , egyáltalán nem biztos, hogy rég együtt vannak.

2022. dec. 25. 06:18
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
Direkt átvert valszeg tudta ha megmondja h van nője, akkor lehet nem kavarsz vele, vagy végignyarvogod az egészet mikor hagyja el vagy bekavarsz nekik.
2022. dec. 25. 07:17
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
Felultetett.
2022. dec. 25. 07:57
 5/15 anonim ***** válasza:
65%

Nem volt korrekt! Egy szeretői kapcsolatot is lehet korrektül csinálni, csak ez nagyon kevés embernek szokott sikerülni….:(

Nem volt veled őszinte, mert akkor leléptél volna, ezt nem akarta.

A te részedről annyi, hogy ez sosem volt egy felvállalt kapcsolat, amit tudtál, a szexre jottetek össze, amit te is tudtál. Ebből következtetve csak idő kérdése volt, hogy így alakul a forgatókönyv.

Ezt így nagyon megalázónak érzem, ahogy közölte a szilvesztert. Én kidobnám ezek után és keresnék egy normális partnert, vagy szexre olyat, aki nyitott kapcsolatban él.

2022. dec. 25. 08:06
 6/15 anonim ***** válasza:
37%
Szeretői kapcsolat meg a korrektség :D köszi a nap viccét már korán reggel
2022. dec. 25. 08:27
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ő betett téged egy fiókba,hogy nah,ő csak egy szerető,így ehhez mérten is viselkedett veled.
2022. dec. 25. 08:42
 8/15 anonim ***** válasza:
79%
6, kérlek: egy kapcsolatban nem a címkén múlik, hogy megegyezünk határokban, szabályokban. Azért, mert valaki szerető, nem lehet bármit megtenni a másikkal. Abban is meg lehet egyezni, hogy belefér-e több partner akár.Sőt valaki az alap kapcsolatával is tud etikusan működni poli viszonylatban. A monogámia nem minden embernél működik, sőt a többségnél nem, csak a kultúra erőlteti.
2022. dec. 25. 09:17
 9/15 anonim ***** válasza:
46%
Szexre voltál jó, a barátnő meg másra is jó.
2022. dec. 25. 09:42
 10/15 anonim ***** válasza:
69%

Undorítóan viselkedett. Nekem volt már jó pár szexkapcsolatom, barátság extrákkal témám, foglaltakkal is, de alapvető dolog tisztázni, hogy van-e más is, akár párkapcsolat, akár szex szintjén. Nem részletes beszámolóról van szó, de nem mindenkinek fér bele foglalt partner, vagy mondjuk egészségügyi szempontból nem mindegy, mennyire élénk a másiknál a „forgalom” stb.

Hagyd a francba! Ugyan nem a klasszikus értelemben játszott veled (nem jöttetek össze, pedig jó ideje kavartok, az igencsak arra utal, hogy szex, és nem több, még ha figyelmes is olykor a másik), de korrekt sem volt. A barátnőt nem tudjuk, mióta van, de furcsa közlési mód volt így.

2022. dec. 25. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!