Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne dönteni?
Van egy lány akivel kb 6 éve ismerkedtem meg, nagyon jó a viszonyunk, és időközben felnőttünk, viszont én szeretnék ebben tovább lépni, mert szeretném ha ő lenne a párom, sokat beszélünk én tudnám nagyon szeretni számomrs egy csoda. elmondtam neki, de ő annyit mondott hogy ezen még nem gondolkodott imádja hogy vagyok neki hogy számíthatunk egymásra stb.
Most mindketten szinglik vagyunk én lépnék ő MÉG nem. Van esély arra egy ilyen helyzetben hogy úgy dönt próbáljuk meg?
Most tanácstalan vagyok mert én nem szeretném majd végig nézni hogy párja lesz mert nekem én vele szeretnék lenni és ha nem, az úgy kevés lesz nekem én nagyobba gondolkodok vele. viszont így elveszítem vagy el kell engedni mert ha nem leszünk egy pár nekem kevés ez az 1 hetente való beszélgetés mit gondoltok?
Megöriznétek a barátságot vagy hagyjam ha nem leszünk egy pár.
Ő 22L én 28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!