Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibát követtem el? Nem vettem észre?
Férjhez mentem 5 éve vagyunk együtt de mostanában néha megfordult a fejemben hogy mi van ha igazából nem is a szerelem az ami miatt akart engem. Nem vagyok gazdag, szépnek tartom magam hasonló az értékrendünk és a családcentrikusság is megvan. Tehát minden adott ahhoz hogy kvázi családot alapítson velem.
Nem volt soha ilyen érzelem kifejezős és az utóbbi időben kissé úgy érzem hogy nem figyel rám annyira sem és háttérbe szorultam. Bár van egy projekt ami lefoglalja..
Igazából megfordult a fejemben hogy mi van ha én inkább egy tudatos döntés vagyok neki és az érzelmi oldala az nem is annyira jelentős valójában.
Arra lennék kíváncsi hogy van e aki ez alapján dönt valaki mellett. És ha igen miért?
Mert az tartósabb. Sokkal inkabb ki tud az ember alakítani egy harmonikus kapcsolatot, ha elsősorban nem az érzelmekre hallgat, hanem arra, hogy jó csapatot alkotnak e a mindennapokban. Ez meg nem jelenti azt, hogy nincsenek érzelmek, csak azt, hogy elsősorban nem az érzelmek hevessége dominál, hanem az, hogy összeilletek. Szerintem ez sokkal jobb, én is így választottam part, aztán persze jöttek az érzelmek is és most úgy 50-50 százalék alkotja a kapcsolatot. Ennyire kiegyensúlyozott és érzelem teli, ugyanakkor kiegyensúlyozott kapcsolatom soha nem volt. Szerintem több embernek kellene figyelnie a tényekre is, nem csak az érzelmekre. Akkor sokkal kevesebb rossz kapcsolat és válás lenne.
24N
Igaza van az elsőnek.
Nálunk megvolt az elején a nagy szerelem, mindkettőnk részéről de ez ugye elmúlik. 1-2 év maximum. Utána valaminek össze kell tartani a kapcsolatot, a családot. És az, az azonos értékrend, a közös témák, a közös érdeklődési kör. Ez az ami tartós, sokan ott rontják el, hogy évek múlva is a szerelmet várják.
1-es vagyok
Minden korábbi kapcsolatom nagyon heves volt, pillangos érzés meg stressz
A legutóbbi, ami jelenleg is tart es a legkomolyabb, az nem így indult. Megismertem a jó es rossz tulajdonságait es önmagának láttam, nem pedig rózsaszín ködön keresztül mindenféle jó tulajdonságot bele képzelve, ami ott sincs. Mivel volt kémia es nagyon hasonlók voltunk, beleszerettem. De nem úgy, ahogyan korábban szerelmes voltam, hanem tényleg belé, akinek ismertem a jó es rossz oldalát. Négy hónap után össze költöztünk, most leszünk együtt két éve. Semmi olyan dolog nem derült ki róla, amiről eddig nem tudtam. Úgyhogy hiszem, hogy fontos, hogy az ember parvalasztaskor legalább annyira legyen tudatos, amennyire érzelmileg van benne, mert egyik sem er semmit a másik nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!