Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valójában mit érez irántam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valójában mit érez irántam?

Figyelt kérdés

Egy fiú gyakran elhív találkozni. Ha felszabadul egy kis ideje suli után, én jutok eszébe, sőt volt már olyan, hogy mással a tanulást leszervezte, közben ráírtam, hogy talizhatnánk és a kedvemért eljött 2 tanulási turnus közt talizni.

Érezhető köztünk a kémia, mondta hogy szép lánynak tart és vonzódik hozzám + érez irántam valamit amit a többi lány barátja esetében nem érez, de konkrétan nem tudná megnevezni az érzés jellegét, azt mondta hogy izgalom tölti el ha eszébe jutok. Rajtam állítása szerint látszik hogy belé vagyok zúgva. Ez idáig jó, csak kapcsolata van. Elég sok éve.Emlegettem neki, hogy esetleg kilépne-e belőle hogy együtt lehessünk, de nem tervezi, külsőre elvileg jobban bejövök neki mint a barátnő, de a csajjal meg már rengeteg közös élményük van és egymáshoz nőttek elmondása szerint. Ez a pasi mit érez irántam?

2022. dec. 20. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Szexuális vágyat, új izgalom vagy az életében és megdugna, kb ennyit.

Döntsd el neked belefer-e, hogy ha nagyon megbolondit, ettől még jobban mint vagy, hogy a szeretője leszel-e, mert előre megmondta, hogy a barátnőjét nem hagyja el miattad.

2022. dec. 20. 20:42
 2/6 A kérdező kommentje:
És egyébként amikor megemlítem hogy ilyen feltétlek mellett lehet jobb lenne, ha én megválnék tőle, arról meg hallani sem akar mindig mentegetőzik
2022. dec. 20. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd figyelembe, szakíts meg vele minden kapcsolatot, élő & online, mert ha tényleg kellenél neki már szingli lenne.
2022. dec. 20. 20:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, hány ilyen féreg van? Hány ilyet hallani, kb szóról szóra?

Nyugi, egyrészt nem fogja ott hagyni a csaját, csak a háta mögött füzöget, az már csak azért is ordít, mert így az arcodba tolta... Másrészt örülj is neki, gondold magad a bnője helyébe.. Nehogy azt hidd,hogy majd melletted nem lenne épp másik lány, "aki miatt izgatott"...

Megdugna, látja, hogy bejön neked, ennyi. Ha neked ez kell, "barátkozz" vele tovább, ha meg többre értékeled magad egy senkiházi suttyónál, akkor közöld vele, hogy ez a szitu neked nem fekszik, és tarts távolságot.

2022. dec. 20. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag szórakozik veled, időtöltés vagy, egy kis egotuning!

Legyen eszed, ne pazarolj rá egy percet sem, nem éri meg.

2022. dec. 20. 21:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Előttem jól írták, egyetértek velük. Hízeleg neki, hogy bejön neked, növeled az egóját, de az már nem fontos a számára, hogy normális társa legyen a párjának. Ilyen ember kell neked? Ne hagyd magad jobban behálózni, inkább tarts távolságot vele.
2022. dec. 20. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!