Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, bele tudnátok szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, bele tudnátok szeretni egy 57 éves, túlsúlyos férfiba, aki amúgy okos és jó fej?

Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 23:18
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

és 40 körüli nők, ti hogy vélekedtek?

9

te meg nézz utána mit jelent az ageizmus! (vö. "fúj").

lehet véleményed, de ne alázz meg egy társadalmi csoportot, az 50 pluszos embereket ezzel!

2022. dec. 20. 00:46
 12/33 anonim ***** válasza:
90%
Nem. 36 vagyok. Túl öreg hozzám.
2022. dec. 20. 00:50
 13/33 anonim ***** válasza:
78%

Az édesapámnál is idősebb, szóval nálam ez a korkülönbség önmagában kizáró ok lenne egy párkapcsolatra.

A túlsúlyos emberek mindig is taszítottak, egyszerűen nem tudom őket vonzónak látni, ez pedig számomra elengedhetetlen egy párkapcsolathoz (nyilván alapvetően a jó szexuális élet miatt).

Bőven vannak intelligens és jófej férfiak, akik fittek és az én korosztályomhoz tartoznak; ilyen például a jelenlegi párom.

25/N

2022. dec. 20. 00:55
 14/33 A kérdező kommentje:
sztem a 20-évesek nyugodtan megkerülhetik ezt a kérdést, nem is értem minek méltattok válaszra egy olyan kérdést, amiben 50-en felüli szám szerepel, hacsak nem azért, h. kérkedjetek a fiatalságotokkal.
2022. dec. 20. 00:57
 15/33 anonim ***** válasza:
90%
Mert azt kérdezted, "nők". Beleírhattad volna a kérdésedbe, kiket szólítasz meg. Nehogy már mások legyenek hibásak, mert retardált vagy ahhoz, hogy rendesen feltegyél egy kérdést.
2022. dec. 20. 01:09
 16/33 anonim ***** válasza:
82%

Nem, mert taszít a túlsúly. Egy kis has az belefér, az sok pasinak van, de a túlsúly nekem személy szerint undorító. Eleve nyilván másképp étkezünk, én rendszeresen sportolok, mozgok, kidolgozott, szépen formált, feszes testem van, mert a saját külsöm is számít. Nem vonz, ha valaki lusta, nem tudunk együtt programokra járni pl úszás, túra, nem fér bele a színházi székbe, izzad, büdös, fújtat, liheg gyaloglás közben. Zavar, hogy falánk, lusta, igénytelen. Egy csomó szexpóz eleve kiesik, mert fizikailag nem képes rá. Undorít a háj, a striák, a rücskös bör, az izzadságszag, a kidörzsölödések a testén. 40 körüli nöknek sem a korosztálya egy 57 éves pasi, az még mindig egy generációs különbség. A túlsúlyon kívül még nekem is necces a kora, ha minden további nélkül össze tudok jönni vonzó, igényes negyvenessel is.

49/N

2022. dec. 20. 04:33
 17/33 anonim ***** válasza:
82%

Majd visszatérünk erre, ha én is 57 éves és túlsúlyos leszek. Addig maradok a saját szintemen és igyekszem nem lecsúszni annyira, hogy csak az eszem miatt lehessen szeretni meg az alapvető emberi értékeim miatt. Az azért mégis csak szánalmas lenne.

26n

2022. dec. 20. 05:02
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez rettentő kevés infó. Ezekből az adatokból az embernek valami egész más kép alakul ki mint amilyen valójában. Látni kell. Az összkép fontos és a többi belső tulajdonsága is ezért ezt nem lehet így megmondani szerintem.

Amúgy 29 éves vagyok ezért nem kezdenék egy ennyi idős férfival

2022. dec. 20. 06:30
 19/33 anonim ***** válasza:
93%
Nem, 40-esként sem. Idős hozzám és valószínű, hogy ilyen alkattal nem is egészséges és fitt.
2022. dec. 20. 06:40
 20/33 anonim ***** válasza:
90%
Nekem negyvenesként is öreg hozzám. Volt már azért 56 éves, aki tetszett, de ő pont egy sportoló volt és egy tízessel fiatalabbnak gondoltam. Már a saját korosztályomnak is annyi baja van, túlsúlyosként tuti befigyel a cukor meg a derékfájás, ízületek... És ha nem is vagyok én sem egy sportlady és sok mindent elfogadok, de szeretem, ha tudunk kirándulni, futni a busz után, felmenni a hatodikra a bevásárlással, mikor elromlik a lift... És sajnos csak 69-73 év a magyar férfiak várható életkora a KSH szerint, míg a nőké 75-78.
2022. dec. 20. 08:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!