Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, bele tudnátok szeretni egy 57 éves, túlsúlyos férfiba, aki amúgy okos és jó fej?
és 40 körüli nők, ti hogy vélekedtek?
9
te meg nézz utána mit jelent az ageizmus! (vö. "fúj").
lehet véleményed, de ne alázz meg egy társadalmi csoportot, az 50 pluszos embereket ezzel!
Az édesapámnál is idősebb, szóval nálam ez a korkülönbség önmagában kizáró ok lenne egy párkapcsolatra.
A túlsúlyos emberek mindig is taszítottak, egyszerűen nem tudom őket vonzónak látni, ez pedig számomra elengedhetetlen egy párkapcsolathoz (nyilván alapvetően a jó szexuális élet miatt).
Bőven vannak intelligens és jófej férfiak, akik fittek és az én korosztályomhoz tartoznak; ilyen például a jelenlegi párom.
25/N
Nem, mert taszít a túlsúly. Egy kis has az belefér, az sok pasinak van, de a túlsúly nekem személy szerint undorító. Eleve nyilván másképp étkezünk, én rendszeresen sportolok, mozgok, kidolgozott, szépen formált, feszes testem van, mert a saját külsöm is számít. Nem vonz, ha valaki lusta, nem tudunk együtt programokra járni pl úszás, túra, nem fér bele a színházi székbe, izzad, büdös, fújtat, liheg gyaloglás közben. Zavar, hogy falánk, lusta, igénytelen. Egy csomó szexpóz eleve kiesik, mert fizikailag nem képes rá. Undorít a háj, a striák, a rücskös bör, az izzadságszag, a kidörzsölödések a testén. 40 körüli nöknek sem a korosztálya egy 57 éves pasi, az még mindig egy generációs különbség. A túlsúlyon kívül még nekem is necces a kora, ha minden további nélkül össze tudok jönni vonzó, igényes negyvenessel is.
49/N
Majd visszatérünk erre, ha én is 57 éves és túlsúlyos leszek. Addig maradok a saját szintemen és igyekszem nem lecsúszni annyira, hogy csak az eszem miatt lehessen szeretni meg az alapvető emberi értékeim miatt. Az azért mégis csak szánalmas lenne.
26n
Ez rettentő kevés infó. Ezekből az adatokból az embernek valami egész más kép alakul ki mint amilyen valójában. Látni kell. Az összkép fontos és a többi belső tulajdonsága is ezért ezt nem lehet így megmondani szerintem.
Amúgy 29 éves vagyok ezért nem kezdenék egy ennyi idős férfival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!