Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az jó jel, ha bemutat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jó jel, ha bemutat a barátainak?

Figyelt kérdés
Bemutatott a barátainak 5 hónap után. Ezelőtt kicsit összevesztünk, és most mondtam neki, hogy változtasson ezen, komolyodjon meg velem.

2022. dec. 18. 17:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Min vesztettek össze?
2022. dec. 18. 17:35
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
Engem 3 hét után mutatott be. Aki 5 hónap is csak veszekedés árán mutatna be, attól én elköszönnék, számomra az ilyen nem jöhetne szóba kapcsolatra, mert A) vagy engem szégyell B) vagy a barátai gázosak C) mással is kavar és nem döntötte el, ki legyen a komoly barátnő státuszban.
2022. dec. 18. 17:36
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
5 hónap után*
2022. dec. 18. 17:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Ignorált sokáig. De most megváltozott és azt mondta, hogy komolyabban gondolja velem. És rendbe hozza.
2022. dec. 18. 17:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha azon, hogy nem mutatott be senkinek és most úgymond bizonyít nem 100% garancia, hogy valóban azt teszi.

Valószínű, hogy beijedt, hogy otthagyod és ezért, hogy végre qssolj.

Szólt a haveroknak, hogy egy szót se a csajokrol, akikkel kavart, szexelt, mert te megmaradsz a labtorloje, hiszen 5 hónapig vártál a barátokkal való talira és mivel naiv vagy, szerelmes és ostoba kitűnő alany vagy, akit bármikor megfektet ha nem akad más.

Térj észhez kérdező, ideje lenne...

2022. dec. 18. 17:40
 6/10 anonim ***** válasza:
25%
🖕5️⃣🗓
2022. dec. 18. 17:47
 7/10 Noren1989 ***** válasza:
48%

Szóval, ha magàtól teszi, akkor ok.

Ha kizsarolod,nem ok.

2022. dec. 18. 18:06
 8/10 anonim ***** válasza:
88%

5 hónap után?

Te voltál a B verzió, az A ben jött össze és most megpróbálja Veled!!!!Pesze lehet hogy tévedek, de akire büszke vagyok azt nem rejtegetem az ismerősök elöl 5 hónapig.

2022. dec. 19. 01:21
 9/10 anonim ***** válasza:
89%
Elmegy kategoria vagy a csavo szamara , kb beerte veled.. nem isertem a te fajtad minek tapad egy jobb palira ha szintekkel alatta vagy es csak egeted meg lejaratod magad. Gondolkodj már!
2022. dec. 21. 12:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, még mindig nem érted?

"Ha nincs ló jó a szamár is!" elv alapján van veled "együtt"

és nem fog ez megváltozni, mert nincs önbecsülésed.

Nem szerethet meg téged ha te sem szereted, tiszteled önmagadat!

2022. dec. 21. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!