Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutassam ki felé írásban/telefonbeszélgetésben hogy szeretem és hogy nagyon hiányzik?
Próbáld meg jobban megismerni, érdeklődj hogylete felől (többet).
Ettől többet nem tehetsz, nem erőltetni kell, meg megfelelni egyébként, hanem természetesnek kellene, hogy történjen az egész.
És amúgy menmyire gáz az hogy én mint férfi mindig becézgetem őt,ő pedig engem nem? Nem sűrűn, de néha amikor szépeket mondok neki,mindig becézgetem is. Szerintem jól esik neki de ő nem mondja vissza. Pl azokat szoktam mondani neki hogy szívem, édesem, kedvesem, még azt is hogy szerelmem. Amikor jó reggelt vagy éjszakát kívánok neki akkor ezeket mindig használom. Telefon beszélgetésbe is szoktam mondani neki.
Van másoknál is így hogy valaki így hívja a párját de nem kapja vissza ezeket?
Engem nem zavar hogy nem kapom vissza, csak hogy mennyire gáz mondani ezeket úgy hogy nem jön vissza. De szerintem jól esnek neki ezek a szép szavak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!