Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasitok szokta simogatni a hajatokat? Ha igen, akkor élvezitek?
Figyelt kérdés
2022. dec. 15. 18:42
11/23 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha húzza, tépi.. 🤪
12/23 anonim válasza:
2-es vagyok. 4 éve vagyok kopasz, a párom már így ismert meg. Általában magamnak borotválom a fejemet, de volt azért párszor olyan is, hogy ő csinálta. Régebben volt fenékig érő hajam is, aztán elkezdtem fokozatosan egyre rövidebbre vágatni, míg két év alatt el nem fogyott az egész :)
13/23 anonim válasza:
Amíg nem a frufrumat zsírozza össze, addig szeretem
14/23 anonim válasza:
"Mert más nő nincs, aki inkább lenyeli, hm???
Na szerintem az sokkal undoritobb."
Alapból szájba venni hányinger.
15/23 anonim válasza:
Nekem a masszőröm szokta és nagyon izgato
16/23 anonim válasza:
Nem, utálom, ha a hajamhoz nyúl bárki. Göndör hajam van, eleve nem tesz jót neki a fogdosás, meg amúgy is zavar.
17/23 anonim válasza:
Imádom mikor a hajjammal van babrálva dorombolhatnékom van tőle imádom :)
18/23 anonim válasza:
16. Azt jol meglehet huzni. : D
19/23 anonim válasza:
Én imádom, akár orákig is eltudnám viselni. Sajnos kevés barátom csinálta ezt, de volt egy aki igen, es akivel részben emiatt maradt meg szakítas után is évekig a barátság. (Mert akkor is szeretett vele játszani)
Fétiseseknek mondom, hogy ebbe nekem nincs semmi szexuális, pl ha valaki a farkával akarná, vagy ráverni, vagy nem tudom mik vannak, azt nem engedném.
20/23 anonim válasza:
Gyűlölöm ha valaki hozzá ér a hajamhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!