Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj ennyire a viszonzatlan szerelem?
Tudom milyen csókolózni azzal akibe szerelmes vagyok. Viszont ő nem ugyanúgy érez közben és hiába szeret engem megcsókolni, nem akar velem lenni.
Ha eszembe jut hogy nekem m3nnyi szeretetem van irányába és hogy ebből ő mégsem kér, nem csak lelki de fizikai fájdalmat is érzek. Ez mitől van és mikor fog elmúlni? Mert nagyon szenvedek...
Egyébként a barátom is tehát gyakran találkozunk (fiú-lány barátság)
te vagy az a 19 éves csaj, aki lefeküdt párszor a barátjával, akinek nője van, és esze ágában sincs dobni.
és ezt a kérdést eddig már legalább fél tucatszor kiírtad ide, h. szomorú vagy, fáj stb.
engedd már el!
“Egyébként a barátom is” - nem, nem az, mert te szerelmes vagy belé, ő meg csókolgat. Ez már rég nem barátság.
Ami persze valahol jó hír, mert így nincs mit elveszítened, amikor megszakítod vele a kapcsolatot, hogy továbbléphess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!