Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért fáj ennyire a viszonzatl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj ennyire a viszonzatlan szerelem?

Figyelt kérdés

Tudom milyen csókolózni azzal akibe szerelmes vagyok. Viszont ő nem ugyanúgy érez közben és hiába szeret engem megcsókolni, nem akar velem lenni.

Ha eszembe jut hogy nekem m3nnyi szeretetem van irányába és hogy ebből ő mégsem kér, nem csak lelki de fizikai fájdalmat is érzek. Ez mitől van és mikor fog elmúlni? Mert nagyon szenvedek...

Egyébként a barátom is tehát gyakran találkozunk (fiú-lány barátság)

2022. dec. 9. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
71%

te vagy az a 19 éves csaj, aki lefeküdt párszor a barátjával, akinek nője van, és esze ágában sincs dobni.

és ezt a kérdést eddig már legalább fél tucatszor kiírtad ide, h. szomorú vagy, fáj stb.

engedd már el!

2022. dec. 9. 21:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Mi? Örülnék is ha 19 lennék...
2022. dec. 9. 21:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor múlik el, ha eldöntöd, hogy leszarod és megszakítod vele a szerencsétlenkedésed.
2022. dec. 9. 21:38
 4/4 anonim ***** válasza:
90%

“Egyébként a barátom is” - nem, nem az, mert te szerelmes vagy belé, ő meg csókolgat. Ez már rég nem barátság.

Ami persze valahol jó hír, mert így nincs mit elveszítened, amikor megszakítod vele a kapcsolatot, hogy továbbléphess.

2022. dec. 9. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!