Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiatal lányok! Idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok! Idősebb férfivel, egy-két alkalomnak induló szexkapcsolatból, éreztetek olyat, hogy töbre vágytok annál? Esetleg azért mert nem csak szex terén, hanem gondolkodása, figyelmessége is vonzóvá tette számotokra?

Figyelt kérdés
Igen esetén leírnátok a rövid sztorit?
2022. dec. 9. 16:48
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
81%

kérdező, nekem konkrétan hányingerem van a hozzád hasonlóktól nőként.

ha nálam próbálkoznál be, a fal adná a másikat!

2022. dec. 9. 19:27
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Már miért kene falastul megutni mert bepróbálkozik? Tokon kell rúgni 😅
2022. dec. 9. 19:43
 23/30 A kérdező kommentje:

21,22

Mi van, ha nem én próbálkozok be, hanem fordított a történet?

Nem feltétlenül a férfi minden esetben a hunyó. Mondjuk a ti értelmi szinteteken mindezen nem is csodálkozom.

2022. dec. 9. 19:58
 24/30 anonim ***** válasza:
69%

Úristen mennyire megy a shaming, ez nagyon kemény.

1. Úgy is a valóság dönt. Ha a férfi vonzó általában, akkor tud találni magának fiatal nőt és nem tíz évig kell próbálkoznia hozzá. Egy idősebb férfi is lehet jómódú, sportos, jóképű, magas, ápolt, magabiztos. És ezek közül nem is az összes szükségeltetik egyszerre.

2. A férfiak nem találják vonzónak az idős nőket generally. A 14 éves, a 18 éves, a 44 éves és az 58 éves férfi is a fiatal nőket találja vonzónak. Ezért kimondhatatlanul 1000x-es baromság ez a "korodbeliekkel nem boldogulsz" és hasonló dumák. Miért kezdjen valaki korabeliekkel, ha nem vonzódik hozzájuk és ha elérhetőek számára vonzó(bb) emberek? Én is szexeltem amúgy már idősebb nőkkel, mert vannak köztük vonzóbbak, de attól még ép ésszel tudom, hogy egy fiatal nőt szeretnék páromnak, ha képes vagyok rá, pláne családalapításhoz. (De amúgy is.)

És jelzem én egy fiatal huszonéves férfi válaszoló vagyok.

2022. dec. 10. 08:56
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

"2. A férfiak nem találják vonzónak az idős nőket generally"

- jó, akkor ez legyen az ő problémájuk, es fogadják el, hogy a fiatal nők többsége sem idős hapikról álmodozik. :D

2022. dec. 10. 12:10
 26/30 anonim ***** válasza:
30%

25. Mit jelent az, hogy fogadják el? Gondolom nem arra gondolsz, hogy ne próbálkozzanak egyáltalán. Szabad országban élünk, ahol nem lehet megmondani az egyes embereknek, embercsoportoknak, hogy nem próbálkozhatnak ismerkedni bizonyos emberekkel. Az iszlám országokban "tök jól" működik tényleg, hogy beleszólunk az emberek magán- és szerelmi életébe, de én nem akarok ilyen országban élni.

Vannak bőven nők, akiknek semmi baja a korkülönbséggel, hiszen léteznek ilyen párok. Ha pedig léteznek ilyen párok, akkor léteznek ilyen nők is, tehát őket valahogy felkutatják, amihez ismerkedni, próbálkozniuk kell. Ahogy mondtam majd a "piac" kialakítja a dolgokat. Aki vonzó és tud találni magának olyan párt, amilyet szeretne, az fog is észszerű időtartamon belül. A kérdezőt személyesen nem ismerem, lehet már 10 éve nyomul sikerek nélkül fiatal nőkre, de lehet szokott magának találni valakit.

2022. dec. 10. 13:14
 27/30 anonim ***** válasza:
65%

"Egy idősebb férfi is lehet jómódú.."

Igen, és ebben ki is merül minden "szexepiljük" amivel a fiatal pipiket be tudják vonzani, bármit is mesélnek be maguknak a sármjukról meg a szexis öregedő testükről! Álltathatjátok magatokat akárhogy majd ahogy öregedtek, ez a brutális igazság! :D

2022. dec. 10. 14:47
 28/30 A kérdező kommentje:

Elárulom neked, (mivel elégé nyitott gondolkodásúnak gondollak,) igen, "szoktam találni" magamnak, bár nem vagyok egy Bruce Willis, sem egy Jason Statham külsővel megáldva. Fiatalabb nők (10+ év korkülönbséggel) viszont nem túl régen kerültek látókörömben, akkor sem jómagam kezdeményeztem ilyen irányú elfoglaltság kialakítását. Bevillant a fejembe, ha egynek bejön a korosztály, akkor több is sétál a nagyvilágban. Mit ad isten igazam lett. Kihasználva ilyen irányú adottságaimat, amik hangsúlyozom nem a külsőm, és nem az anyagiakban rejlik próbálkoztam, "csak szex, más semmi" kapcsolatot kialakítani 1-2-vel. Viszont, belefutottam egy olyanba, aki ezt újra értelmezte, és túlgondolta.

Kérdés ezen állapot gyakoriságának tényét igyekezne feltárni, de már elkalandozott oda, hogy ilyen nem létezik, fogadja el mindenki a korát, saját korosztályával kezdjen és sorolhatnám még.

Kérdés merült fel bennem, hogy akik ekképpen gondolják, miért nem ragadtak le abban a korban ahol még nem létezett internet, tegyük fel autó is csak néhány? Miért nem képesek egyesek elfogadni, hogy a korosztályi rétegek lassan-lassan eltűnnek? Fiatal szakmunkásként, ha nem adtam meg a tiszteletet (nem magáztam) az idősebb korosztályú kollégát, jobb esetben megszóltak érte, ma már ez is elfogadott dolog lett.

2022. dec. 10. 14:58
 29/30 A kérdező kommentje:

Téged sem az agytekervényeid minőségi állapotáért szeretnek.

2022. dec. 10. 15:01
 30/30 anonim ***** válasza:
Persze, az apakomlexusosokat se felejtsük el, igazatok van.
2022. dec. 10. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!