Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mutassam ki a barátnőmn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mutassam ki a barátnőmnek hogy mindennél jobban szeretem? Hogyan ápoljam a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Tapasztalatlan vagyok , mert soha nem voltam még komoly kapcsolatban. 1 hete vagyunk még csak együtt de már egymásba vagyunk ragadva és egész napokat együtt töltünk nálam kettesben,minden nap. Már a szüleimet is megismerte és nagyon jól kijönnek egymással. Aludtunk is már együtt és szeretkezünk is. Nagyon szeretjük egymást. Ő a mindenem. Ő viszont nagyon fél attól,hogy elveszít engem és attól is hogy nem szeretem eléggé. Nagyon önbizalom hiányos és a múltban hatalmas bántódást okoztak neki. Még mindig sebes a lelke. Mit hozhatok még a kapcsolatba hogy ne gondoljon erre és hogy maximálisan kimutassam hogy imádom őt? azon kívül hogy szeretgetem, puszilgatom, ölelgetem órákon keresztül. Nagyon szép és hosszú kapcsolatot szeretnék vele és akár még az összeköltözés is szóba jöhet. Ezt már ő is felhozta. De igazából én is eléggé félek hogy elveszítem. Én bele halnék
2022. dec. 8. 13:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mindegy már,megtörtént. Teljesen tapasztalatlan vagyok komoly kapcsolat terén, így normális ha hibát vétek.
2022. dec. 8. 16:23
 12/16 A kérdező kommentje:
4 éve nem voltam nővel semmilyen formában. És ő sem, kb ugyanennyi ideje férfival. A szeretethiány is nagyon közrejátszik valszeg mindkettőnknél.
2022. dec. 8. 18:04
 13/16 anonim ***** válasza:

Hm, akkor nem is egymásba vagytok szerelmesek hanem maga a szerelembe, mert azért ilyen nem nagyon van, hogy jóformán össze vannak ragadva közben meg nem biztosak, vagy legalábbis az egyik fél.

Azok akik egymásba szerelmesek bíznak egymásban, persze ott a félsz, de ezen lehet kommunikációval és főleg tettekkel változtatni.

Te hiába puszilgatod az kevés, ettől sokkal több kell és az csak idővel alakul ki, de mindkettő félnek oda kell magát tennie rendesen, teljesen, nem csak te.

Legyen igazad és full szerelem legyen a helyes verzió ne az enyém amúgy.

2022. dec. 8. 18:27
 14/16 A kérdező kommentje:
Mik azok a tettek amikkel lehet ezeken a félelmeken, bizalom hiányon változtatni?
2022. dec. 8. 18:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Pl. Mellette allsz ha szüksége van rád, torodsz vele, meghallgatod, beszélgettek, ismerkedtek, hogy mélyebb legyen a kapcsolat, aminek eredményeként több a bizalom.
2022. dec. 8. 18:52
 16/16 anonim ***** válasza:
jesszus, azt hittem totál szűz voltál eddig, de ha már 4 éve is volt nőd, akkor csodálkozom, h. ilyen tinifiús színvonalú kérdéseid vannak.
2022. dec. 8. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!