Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 1.5 év után barátnőmnek adtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1.5 év után barátnőmnek adtam új esélyt,majd ismét szakított rá 3 hónapra.De miért tart akkor napi kapcsolatot velem?

Figyelt kérdés

Azért akart vissza jönni,mert rájött sok mindenre,hogy csak jót akartam neki,meg nem akar újra pórul járni bőven elég lecke volt neki ez.Kért egy találkozót,ott újra elmondta ezeket,meg sírt potyogó könnyekkel.Erre nem régiben már megint hasonló volt a viselkedése,hogy alig keres,meg úgy a hozzá állása.Aztán telefonba le közölte,hogy nincs ideje,meg szeretne dolgozni menni hétvégente( ami persze nem történt meg) de mi legyünk barátok...

Hetekben felhívott,hogy szorongásos érzete van egy ideje,ne haragudjak rá hangulata ingázik,majd automatikusan minden reggel beszélget velem el meséli napjait dolgait stb.Meg még fel vetette ha van valami akár az autóval bajom vagy nekem kell valami valami,menjek el nyugodtan hozzájuk nevelő apja segít.Szóval tiszta kaotikus,hogy szakítani akar,de vannak húzásai pl: át karol arc puszi,a másik szájra ment.Meg ha reggel be megy boltba aklor megkérdez,kérek-e valamit?

Én nem vonom ugyan kérdőre,hagyom a dolgokat,semlegesen kezelem,mert lehet hülyeség nemtudom,de mintha talonba tartana,hogy ha kellek neki akkor ott legyek azért..

2022. márc. 20. 10:30
 1/5 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Azonnal szakíts meg minden kapcsolatot vele.

Bolond, és a többi nő számára is redflag ha jóban vagy az exeddel

2022. márc. 20. 10:40
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen az lesz mindenképpen.

Ez miatt is,hogy ha lesz másik nő,ne legyen gond.Ezt a kérdést én is fel tettem magamba,hogy tényleg bolond? Szülei külön élnek,édesapja mondta olyan lesz mint anyukája. Ha meg lesz valakim akkor meg megpróbál vissza szerezni,meg minden más lesz stb. De nyilván,esélye se lesz erre.

2022. márc. 20. 10:46
 3/5 nemaRendőrség ***** válasza:

Hozzám egyszer betört a lépcsőházba az exem szakítás után pár nappal, rám ugrott a lépcsőről és lesmárolt.

Kértem is rá a távoltartásit.

Nekem szerencsém volt, 2 hét után derült ki a csajról hogy bolond, te meg elpazaroltál rá másfél évet...

2022. márc. 20. 12:10
 4/5 nemaRendőrség ***** válasza:

Meg összejöttem utána a mostmár feleségemmel, elkezdte követni közösségi médián stb.

Eljárt olyan programokra amikre mi is.

Nagyon idegesítő volt.

A távoltartásit nem adták meg a végén, de maga a kérvény elég volt, hogy ne jöjjön a közelembe.

A programokon is mindig messze volt szerencsére.

2022. márc. 20. 12:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Az komoly :o huu akkor te is bele nyúltál :/

Mondjuk ennyire nem gondoltam bele,hogy idáig is elfajulhat akár,ha úgy van. Fater is aztmondja ő csak rosszabb lesz mindig..zárjam le. Remélem nem jutunk el idáig,találjon valakit akivel el lesz boldogságban.

Összeségében lassan 4 éve ismerem,de nem voltak az elején ilyen szituk. Mikor előszőr szakított,már az is fura volt mert nem is tudott mit mondani csak így pif puf valami bekapcsolt a fejében. Most meg mikor vissza táncolt,gondoltam jó,biztos változott,de hát nem,és neki ez a szakítás olyan természetes,mint hogy iszol mindennap vizet pl.

Cuccait is kérte,vittem is volna rögtön,nem ki talált rá valamit,miért nem jó...

2022. márc. 20. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!