Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként van hogy nagyon vonzódsz egy nőhöz, de racionális okból mégsem akarod?
Figyelt kérdés
2022. dec. 6. 23:02
21/28 anonim válasza:
19, ezen az okon tudott volna….van rá többféle módszer… és szerintem egy szakítást igenis korrekt lenne megindokolni…:( bár gondolom azt ő is észrevette, hogy nem jó a szex…
22/28 anonim válasza:
#21!
Neki teljesen jó volt.
Ha tudott, akart volna változtatni, akkor már megtette volna korábban. Lehet, hogy más sem mondta el neki, de nekem már nem hiányzik egy felesleges feszkó, amikor úgyis eldöntöttem, hogy nem folytatom vele.
23/28 anonim válasza:
22 és mit mondtál neki, hogy miért lett vége ?
24/28 A kérdező kommentje:
Én most arra gondolok pl, hogy nagyon tetszik egy kolléganőm, de mindketten párkapcsolatban vagyunk...
2022. dec. 7. 20:45
25/28 anonim válasza:
Párkapcsolatban, vagy házasságban? Van-e gyerek? Van e közös hitel, stb?
A következő lépés erősen függ az erre adott válaszoktól! Mi így lettünk szeretők a munkatársammal….
26/28 anonim válasza:
A kolléganő tudja? Kölcsönös a vonzalom?
27/28 anonim válasza:
Bizonyára van , férfiként és nőkent is. Én nőként vagyok ugyanígy. Én házas vagyok, ő házas gyerekes. Nagyon nagyon tetszik (bar nem is ez a legjobban szó rá) ezért inkább igyekszem nem "barátkozni" vele.
28/28 anonim válasza:
25. Micsoda egyedi igenyeid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!