Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már arra példa, hogy a párotok kedvéért változtattatok a hajatokon?
Folyt
Amikor meg a haverja eskuvője volt es a menyasszony sminkelve körme haja megcsinálva, attol meg el volt hűlve. És meg Nekem adta elő hogy milyen szép sminkben meg MŰNÖKÉNT. De nekem meg szigoruan tilos volt magamra adnom. Mert legyek természetes NŐ. Mert az a nő.
" Ennyi erővel soha semmit nem szabadna csinálnom a kedvéért."
Dehogynem! Megkérdezheted, hogy a szombat esti bulin egyenes vagy hullámos hajjel lenne-e jobb szerinte, de hosszú távú véltozás, festés, vágás, az teljesen más kategória. Abba ne szóljon bele.
Igen, megbántam. Szép hosszú gesztenyebarna hajam volt és tönkretettem miatta.
Napról napra rombolta az önbizalmam. Nem mondta, hogy azt szeretné hoyg szőke legyek, csak célozgatott.Sokszor dícsérte a szőke hajú nőket és felhívta a figyelmet a hajukra. Hogy amiatt olyan csinosak. Oda jutottam lelkileg, hogy azt éreztem, csak akkor tetszem neki újra, mint az elején, ha szőke lesz a hajam. Persze ekkorra már teljesen a padlón voltam.
A hajam sárgás lett, szörnyen éreztem magam. Többszöri szőkítés után a hajamat le kellett vágni rövidre. Sírtam, ő meg annyit mondott hogy sose kérte hogy legyek szőke. Mindig hosszu hajam volt, megviselt a rövid haj és tudtam hogy neki is csak a hosszúhajúak tetszenek.
Nagyon toxic kapcsolat volt, az öltözködésembe is beleszólt.
Tini voltam még, más mentségem nincs. Azóta is fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!