Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam?
Van kettő csaj akivel beszélgetek (semmi több nincs egyikkel se köztünk meg ez még így nagyon az eleje)
Viszont az egyik csaj külsőre és személyiségre pontosan olyan mint úgymond az "álom nőm" viszont intelligenciában ugyan ott van ahol én (amivel nyilván semmi probléma). Viszont a másik csaj ő külsőre és személyiségre nem annyira az esetem viszont rendkívül intelligens és szinte már néha úgy érzem hogy tanulok tőle folyton.
Na itt most az a helyzet hogy nem tudom hogy melyikükkel mélyítsek a kapcsolatunkon mivel ugye egyikükkel szeretnék ki alakítani egy normális párkapcsolatot de nem tudom hogy olyat válasszak aki számomra tökéletes de nem fejlesztene annyira vagy olyat aki annyira nem az esetem viszont fejlődnék és tanulnék mellette sokat. Ti mit tennétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!