Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak ezzel a helyzettel?
Sosem volt még korábban barátnőm meg akivel megyek ide oda és jól érzem magam vele. Viszont jó pár hónapja megismertem egy nőt akivel moziba járok, közös dolgokat csinálunk és stb. Bár mindig én fizetek. O nálam 13 évvel idősebb de szerelmes lettem bele.
Mivel nekem soha nem volt barátnőm korábban ennyi idősen kicsit félénk vagyok de előtte megnyíltam és jól esik az hogy van aki figyel rám még közös programokat csinálok.
Viszont elvileg van vagy volt pasija de alig találkoznak sőt van olyan hogy hetekig nem találkoznak,és a nő szerint számára ez nem kapcsolat.
Van egy férfi haverja is de azzal sincs együtt mindig.
Velem elég gyakran szervez programokat és mindig azt kéri érjek hozzá meg oleljem át meg ez meg az, de nem csokoloztunk meg és hivatalosan nem vagyunk még kapcsolatban.
A kérdésem az hogy szerintetek megcsokoljam őt? És kérdezzem meg tőle hogy akar e kapcsolatot?
Mert így hogy én fizetek mindent, annak ellenére hogy elvileg van "pasija" akivel alig találkoznak meg én veszek neki ajándékot meg törődok vele, de ha nem akar kapcsolatot akkor szerintem felesleges rá költeni meg időt fordítani, mert én őt nagyon szeretem és szerelmes vagyok belé, de fáj az hogy mással van együtt meg úgyis hogy alig találkoznak.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!