Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gonosz vagyok amiert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gonosz vagyok amiert nem akarok szegeny ferfival ismerkedni mivel en is szegeny vagyok?

Figyelt kérdés

En mindig szomoru voltam amiatt mert szegeny vagyok, de mindig orultem es halas voltam azert ha meleg volt a hazunkban, ha volt mit enni, ha tudtunk forro vizben furdeni. En ezeket nem tekintem termeszetesnek, en ezekert minden nap halat adok.

Viszont , en pont emiatt soha nem ismerkednek szegeny ferfival csak olyannal aki tehetos csaladbol szarmazik.

Gonosz vagyok ezert?

2022. dec. 1. 22:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Miert elnel minimalberes lecsuszott ferdival ha kereshetsz egy programozot vagy mas informatikust, vagy orvost maganpraxissal? Teljesen megertem.
2022. dec. 2. 06:39
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Ez teljesen normális viselkedés, ne kérdőjelezd meg magad. Mindenki előre törekszik, jobb életért hajt. Így vagy, úgy.
2022. dec. 2. 06:40
 13/19 anonim ***** válasza:
73%
Nem gondollak gonosznak, de ilyen gondolkodásmóddal könnyen beleeshetsz abba a hibába, hogy csak a pénze miatt választasz valakit.
2022. dec. 2. 06:53
 14/19 anonim ***** válasza:
82%
Hat anyukám, szép vagy? Mert ha nem akkor ne reménykedj 😂
2022. dec. 2. 08:49
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
És mégis miért nem teremted meg magadnak a pénzt, ha? Ez nem 1850, ahol a nőknek csak szülni kellett, ma már dolgozik a legtöbb no….
2022. dec. 2. 09:12
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem gonoszság, hanem a lustaság és a félelem egy nem túl vonzó keveréke.

Egyébként valahol megértelek, én is szegény családban nőttem fel. Bár én pont fordítva vagyok, én nem akarnék olyannal összejönni, aki nem tudja milyen hideg házban telelni. A szegénység megváltoztatja az embert, és nem lennék kompatibilis olyannal, aki sosem élte át.

2022. dec. 2. 12:09
 17/19 anonim ***** válasza:

kérdező már az előző kérdésénél sem válaszolt arra a kérdésemre, mi a szülei foglalkozása.

vagy mi az ő legmagasabb befejezett iskolai végzettsége és foglalkozása.

ezek beszédes adatok, hogy mennyire szegény.

de ezekre a választ megkerüli.

2022. dec. 2. 12:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Álmodozz csak. Egy tehetős valamire való férfi nem fog összejönni egy olyannal, aki minimálbért keres és tisztán látszik a szándéka, hogy neki csak az általa biztosított jobb élet kell.

Ehhez olyan fullosnak kellene lenned, amilyen nem vagy, mert akkor már rég egy ilyen oldalán élősködhetnél.

2022. dec. 2. 12:25
 19/19 anonim ***** válasza:

A gazdag pasi meg azért nem akar ismerkedni veled, mert rondának tart.

Vica-verza!

2022. dec. 2. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!