Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kéne kezdeményeznem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kéne kezdeményeznem?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, akivel látásból ismerjük egymást, ilyen köszönőviszony szerű. Néha egy szórakozóhelyen szoktunk találkozni, igazából csak ott, így gondoltam ott kéne kezdeni valamit. Csak egy odaköszönés van, beszélgetni nem szoktunk. Ti hogy kezdeményeznétek nála?

Egyébként mindig a barátnőivel van, nem szokott elkószálni tőlük

2022. dec. 1. 17:31
 1/3 anonim ***** válasza:
A legbenabb szoveg is mukodik, ha jol adod elo, es a legjobb szoveggel is felsulsz, ha bena vagy. A kerdesedbol itelve te nem az elso kategoriaba tartozol, hiszen akkor barmilyen szoveggel tudnal nyitni. Suta benazassal nem lehet csajokat felszedni.
2022. dec. 1. 17:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Én aláírom, hogy nehéz ez az ismerkedés dolog, de mégis milyen választ vársz egy ilyen kérdésre?

Menj oda, köszönés után kérdezd meg, hogy nincs-e kedve meginni egy italt veled a bárpultnál vagy ha van valami leülős része a helynek ott, ahol esetleg halkabb a zene és beszélgetni kicsit.

Ha ciki a barátnői előtt rákérdezni akkor talán annyira nem is fontos a csaj (vagy várd meg míg wc-re megy és amikor VISSZAFELÉ jön kérdezd meg).

Vagy tánc közben közelíts, de az szerintem kockázatosabb, mert lehet csak azt hiszi tapizni akarod és üvöltve nehéz elmagyarázni, hogy te csak beszélgetni akarsz.

Hazfelé menet necces, sok lány biztonsági okokból mindenkit pattint automatikusan (érthető okokból).

2022. dec. 1. 17:44
 3/3 anonim ***** válasza:
83%

En nem tudom hogy tud egy ovodás konnyebben becsajozni mint egy felnott ember?

A saját közeged, beszelgetsz, jol erzed magad, es jon minden magátol ösztönösen. Ez lenne a normális.

Aztán felnőnek es sík hülyék lesznek a ferfiak, hogy ilyeneket kérdeznek?

2022. dec. 1. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!