Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire igaz ez az érzésekről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz ez az érzésekről?

Figyelt kérdés

Azon gondolkodtam, hogy mennyire jellemző az, hogy az ember nincs tisztában pontosan az érzéseivel akár évekig, valaki iránt, amíg az nem lép ki az életéből?

Es kell történjen valami, hogy rájöjjön az illető, hogy fontos neki a másik.

Mennyire időben érzékeli az ember az érzéseit ? Túl későn ? Megkésve?

En úgy vettem észre hogy legtöbbször drámai korulmenyek kellenek, hogy az ember ráébredjen, hogy szeret valakit .

Hányszor történik meg az, hogy azt hisszük, hogy nem szeretünk valakit, hanem inkabb más kell, de végül kiderül, hogy mégis szeretjük, mint utólag kiderül ?

2022. dec. 1. 09:26
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

Aki nem szeret de amikor otthagyod vagy dráma van és kapar az egy tévhit hogy akkor rájött hirtelen h szeret.

Ezt a trukkot kereskedelemben marketingben is alkalmazzák pl lejár az akcio ideje most siessen vásárolni meg stb

2022. dec. 1. 10:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség. Aki utólag kapálózik, annak csak az az érzés hiányzik, hogy valaki mindig ott van neki, szereti, elhalmozza a figyelmével. Ettől még ő ezt nem viszonozza, csak hirtelen megijed, hogy egyedül marad, amint ez az illető eltűnik az életéből.

Ha valakit szeretsz, főleg, ha szerelemmel, azt a kapcsolat alatt is érzed, nyilván.

2022. dec. 1. 10:40
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem utólagos kapálózasra gondoltam, hanem hogy mennyi idő kell hogy rájöjjön valaki a valós érzéseire.

Mondjuk ha valaki azt hiszi hogy csak haver valakivel es rájön vegul hogy több. Az érzések beérésére is idő kell

2022. dec. 1. 11:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Ja, azt nem tudom, nekem csak régen volt pár fiúbarátom, aztán idővel bepróbálkoztak, de én nem viszonoztam az érdeklődést (pont azért voltak csak barátok nekem).

Viszont tudok olyanokról, akiknél barátságból lett kapcsolat. Gondolom ez úgy kezdődik, hogy az egyik elkezd többet érezni és ezt érezteti a másikkal, ha viszonzott az érdeklődés, akkor elkezdenek randizgatni stb. De hogy ki mennyi idő után lesz szerelmes az szerintem totál egyénfüggő. Ismerek olyat, akinél akár 4-6 hónap randizás is kellhet ehhez, én meg vagy egyből odavagyok valakiért, vagy soha nem leszek.

2022. dec. 1. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!