Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szegeny lanykent, gazdag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegeny lanykent, gazdag csaladbol szarmazo fiu tetszik. Lehetetlen hogy ismerkedjunk?

Figyelt kérdés

Az apja vallalkozo, a fiu velem egyidos 22 eves. Jeep autoja van, aranyak, a legdragabb ruhak, gyonyoru elokelo hazuk, igazi gazdag csaladbol valo.

En nem, nekem semmim nincs azok kozul emiket az elobb leirtam.

Nem tudom erdemes e vele igy elkezdeni ismerkedni, vagy verjem ki ezt az egeszet a fejembol. De nagyon megtetszett sajnos.

Egyebkent az apja is normalisnak tunik, nem olyannak aki lenezi azt akinek kevesebb van mint neki. A fiu szokott adomanyozni is raszoruloknak karacsonykor, ez is nagyon szimpatikus nekem, nem tunik olyannak aki lenezi a szegenyeket.

Szerintetek probaljak meg ismerkedni vele? Vagy lehetetlen a gazdag-szegeny problema miatt? Problema ez egyaltalan?

2022. nov. 29. 21:52
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
70%

20

hol élsz te? annak számít!

golddigger, sugar baby, ez mind a gazdag pasikra vadászó nőkre mondják.

azért van több ilyen eset, h. szegény lány-gazdag fiú, mert a gazdag nők nem házasodnak lefelé általában, ott számít, h. a gyerek kinek a nevét viszi tovább, mennyire partiképes az apa, leendő férj.

a gazdag pasiknak meg elsősorban a szexus számít és az életkor, legyen minél szebb és fiatalabb a nő, legyen termékeny és egészséges. ők inkább házasodnak lefelé.

2022. nov. 29. 22:47
 22/33 anonim ***** válasza:
50%
Válassz a saját szintedről! Nem kell nekem hinni, senkivel sem fogok vitatkozni a tényeken.
2022. nov. 29. 22:59
 23/33 anonim ***** válasza:
19%

20-as. Mert a 21-ik században a nők az üldözöttek, ők az elesettek. A 21-ik század fő gonosza a fehér heteró férfi, ha családos akkor meg.. inkább nem is mondom! Egy fehér házas férfi az fogatlan, agresszív, veri a feleségét, buta és bunkó. Céltalan csak krvázik és szeretőket tart, utálja a melegeket és a bevándorlókat.

Ne mond hogy ezt nem tudtad?!

2022. nov. 29. 23:03
 24/33 anonim ***** válasza:
71%
Nem hiszek a sztereotípiákban!
2022. nov. 29. 23:09
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
25. Nem kell hinned a gravitációban sem, de a 10-edikről azért ne lépj ki, mert megtapasztalod a valóságot. Egyébként meg mindenki úgy bssza el az életét ahogyan csak akarja! :)
2022. nov. 29. 23:14
 26/33 anonim ***** válasza:
56%

26.nak

Felfogtuk! Nem érted a sztereotípia jelentését!

2022. nov. 29. 23:16
 27/33 anonim ***** válasza:
0%
Elmagyaráznád? :D
2022. nov. 29. 23:17
 28/33 anonim ***** válasza:
21-nél van a pont, tökéletesen leírta!
2022. nov. 29. 23:30
 29/33 anonim ***** válasza:
Ez szerintem attól függ, mekkora az anyagi különbség. Azt leírtad hogy neki mi mindene van de azt nem írtad, hgoy te hol állsz ilyen téren. Ha nagyon nagy a különbség az előbb utóbb meg fog látszani mert te nem tudod majd megengedni magadnak azokat a dolgokat amik neki természetesek, ő pedig nem feltétlen fog ezekről lenmondani azért hogy téged ne sértsen meg.
2022. nov. 30. 01:06
 30/33 anonim ***** válasza:
51%
Nálunk detto ugyanez volt a helyzet, csak fordítva. Kimondottan szegény családból származik a férjem, én a szüleim által hasonló helyről jövök mint a te kiszemelted. Viszont ő nagyon ambíciózus volt és nagyon akart előrébb jutni az életben, saját erejéből is sokmindent elért a későbbiekben. 8 éve vagyunk együtt, két éve házasok. Nem ezen múlik, 30/N
2022. nov. 30. 07:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!